|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
HP LaserJet 4200n - pauza između stranica
pozdrav, imam problem s navedenim printerom. naime, kad pustim bilo kakav print, bilo to iz worda, mail ili iz nekog programa, prvo moram čekati 10 sek da krene ispis. kad printam iz excela, uz tih 10 sek događa se pauza od 4-5 sek između svake stranice. radio sam factory reset, spajao ga direktno na pc (inače je preko print servera), isključio sam opciju RAM DISK... stvar je u tome što će printati oko 10 stranica normalno i onda kao da se zaštopa. znači svaki print prvo čekam 10 sek, a excel uz tih 10 jo 4-5 između svake stranice. nadam se da ima netko tko je imao ovaj problem... pozdrav
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Sličan problem sam imao sa printanjem iz sedmice. Probaj printat iz 32-bitnog xp-a. Ja sam tako riješio problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Cemu uopce takva praksa, Iggybalde? Vidim da HP nije jedini, u uredu trosim HP i Samsung, driveri na Linuxu (posto su printeri spojeni na CUPS server) su jos mila majka prema tip univerzalnim mastodontima sto ovi nude...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Zaboravih napomenuti, u prethodnom postu, da je problem bio u driverima ![]() Uz normalne drivere se i vrijeme čekanja smanji na normalne vrijednosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nemam blagog pojma koji su driveri u igri (još ako je PS u igri dobro je da i ovako radi), ali za 90% poslova je potrebno smanjiti igru na čim jednostavniji nivo (plus provjeriti spooling opcije).
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|