|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Asus K73SV-TY355 muke po driverima
Dakle eto danas sam roditeljima uzeo ovu prokletinju i đubrad Asusovska ima podršku za laptop koliko i Ljubljanska banka za svoje štediše. E sad da vas pitam par pitanja : da li ovo ima kakav raspored instaliranja drivera? ili ikakav popis drivera koji su potrebni za ovaj laptop a da ne skidam sve moguće i nemoguće gluposti koje mi nudi? P.s. provao sam instalirati onaj live update (što bi trebao biti Asusov pandan hp-ovog software updatera) koji ti za laptop nađe sve potrebne (valjda) drivere ali vidi čuda on mene uvjerava da nemam Asusov laptop ![]() Windowsi su 7 pro x64 (original) pa eto pošto mi pola ovih gluposti tipa ti utility programi ne žele raditi, ima 7 drivera za wlan i isto tako par iteracija za druge module onda eto molim pomoć onih koji su prošli (sličan) križni put. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi tu od jučer, potraži savjete kako naći drajvere po ugrađenom hw kao i preporučeni raspored instalacije. Prvo povadiš Device ID za sav unknown hw. Support stranica: http://www.asus.com/Notebooks/Versat...73SV/#download ima sve šta ti treba, neka te ne buni "dupla" grafa (Intel + nVidia) jer ih oboje imaš u lapu. Za wireless trebaš po Device / Hardware ID detektirati koju si dobio pa po tome odabrati koji drajver trebaš. Isto vrijedi za Bluetooth modul, touchpad. Unutar pojedine grupe obrati pažnju na naziv i verziju, često ima x verzija od najnovije prema starijima za istu stvar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisi dobio cd s driverima? Na zadnjih 10 Asusa sam u kutiji obavezno dobio i cd s driverima za W7 64bit.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
imam doticni laptop samo kresni cd i sam sve instalira nemoze biti lakse ako ti fali cd mozda ti ga negdje mogu uplodat pa da ga i ti imas. instaliranje drivera sa neta je uvijek grozno jer imas 100 razno razlicitih verzija za istu stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Nisam dobio nikakvi CD. Dobio sam one kratke upute za korištenje, onu neku garancijsku knjižicu i to je to ![]() Ovo je bio jedini (izložbeni) primjerak pa je biće pola bundlea otišlo u vjetar -.- A prokletinja za razliku od hpovih laptopa se ne može odmah spojiti na net i sam poskidati što mu treba. jurbAs ja bih ti stvarno bio zahvalan ako bi njegov cd dignuo na net negdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne znam zašto ti se ne spaja na net jer meni je još u toku instalacije W7 otkrio wlan i tražio WEP ključ za spajanje na njega. Nikky ti je napisao kako tražiti drivere. Uostalom i da skineš sve drivere sa službene stranice i ideš instaliravati jedan po jedan, bit ćeš jasno obavješten je li taj driver pravi ili ne.
![]() |
#8 |
Premium
|
Integrirka je u procu što znači da si sa čipset driverima trebao dobiti sliku s njome. Za ATI potraži Mobility Catalyst. Obje ni ne mogu raditi istovremeno. Ili jedna ili druga, a to lap sam procjeni i prebaci automatski.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|