|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
SSD upgrade za HP ProBook 6560b
Pozdrav, Nabavljam za posao ove laptope (da, mora biti bas taj model), cini mi se da su po performansama ok, a da bi dobio na brzini planiram ugraditi neki SSD. Trebam preporuku koji SSD da ugradim u njih... ocito, obzirom da nije desktop jedan disk mora imati sve kvalitete koje bi osiguravali sa vise razlicitih kombinacija: + pouzdanost (da ne rikne nakon 24h kao Mushkin kojeg sam kupio prije koji mjesec), iako je backup na NASu, downtime je neprocjenjiv + brzina - kapacitet nije faktor, vecina podataka se sprema na lokalnom NASu - cijena nije presudna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nemaš se tu šta puno misliti, nekakav best bay Vertex 4, 64 GB sasvim dosta ako su važni podaci na nas - u ili 128 GB da ima mjesta i lokalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledaj si i Samsunge 830/840. Ako želiš da ti ostane postojeći hard, nabavi bay kojim zamjenjuješ optiku za SSD.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
450 MB/s, W 450 MB/s
Citiraj:
sto se preporuka tice, nisu mi jasne bas performanse, vjerojatno su to vrijednosti razlicitih testova? SSD disk OCZ Vertex 4 64GB, R460/W220, 70K, S3 SSD Samsung 64GB 830 Series Basic - R 520 MB/s, W 160 MB/s ali SSD disk Kingston 120GB R 450 MB/s, W 450 MB/s SSD disk ADATA 64GB, SX900 510 MB/s, W 510 MB/s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hebeš sintetiku. Tih x Mb/s razlike se neće toliko osjetiti u svakodnevnom radu. Tebi je bitna pouzdanost, a tu je Sami najbolji izbor.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|