|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Scania Truck Driving Simulator
http://blog.scssoft.com/2012/04/scan...simulator.html http://www.scaniadrivergame.com/en/ Pozdrav ekipa... Da li netko igra ovo igru tu na forumu ili sam ja jedini... Dojam: najbolja do sada kompitabilnost sa "volanima" ali opet optimizacija grafike je uzas...ja imam 560ti i fps bez aa se vrti oko 60 (igram na full hd rezi) ali igra svejedno štuca nekako, znači nije smooth, kada stavim na medium ili low onda ide savršeno glatko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() One Death staze, vecinu bez vanjske kamere. a sa volanom je savršeno.. No, ,eto premalo je takvih staza, a one neke glupe dostave mi se ne vozi, ko ni neke "testove" i slicno... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 19.06.2012. u 16:47. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Snimka vožnje na najdražoj stazi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Igra izgleda odlicno (s obzirom da je radi SCS koji budimo realni i nema previse resursa). Svida mi se to sto postavljaju puno pitanja na svojim stranicama i prema tome radi korekcije i/ili dodaju nove stvari. Npr. moje misljenje bugova i kocenja kamiona su uzeli u obzir pa sada kamion treba puno vise da se zaustavi i sl. Jos jedan veliki plus je to sto je puno teze voziti nego prije, sve je u uzim prostorima i jako je zanimljivo. Inace jako lijep uvod u ETS 2.
![]() |
#7 |
Never Forgetti
|
Evo kako stvari stoje za nekih mozda 20-ak dana stize ETS 2 ![]() Uglavnom za vas koji igrate STDS evo jedan video koji vam moze pomoci ako ste zainteresirani, naime radi se o jednostavnom map editoru. Ovdje mozete vidjeti kako ukljuciti te najvaznije, kako editirati postojece ili kreirati nove mape za igru. Video Tutorial - na ovom channelu imate i osnovni video za pokretanje. Takoder naisao sam na nekoliko modova koji su odlicni, (ukoliko ne rade download linkovi na stranicama ja imam na kompu sve pa mogu napravit upload ako treba nekome) Modovi 1 Modovi 2
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 31.08.2012. u 20:36. Razlog: Ispravljena greska u linkovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Torrent freek
|
To je dobra vijest ![]() Grafika je loša, zvuk je nikakav, ali kad staviš Ožujsko kamion umisto nekih njihovih defaultnih pizdarija, te kad napraviš 2,3 rute van standardnih odradiš 500000 km iz gušta ![]()
![]() |
#9 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() [Edit] Evo kratki filmic od ekipe SCS-a
![]() |
![]() |
#10 |
Torrent freek
|
Iskreno ne vidin neko poboljšanje ![]() ![]() Al kažem, sve mi to skupa ne smeta ako kampanja bude ok, Scaniu sam preskočio čisto jer se cijela igra svela na par quick missiona, a to me ne zanima, ma koliko izazovno bilo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Never Forgetti
|
A eto budemo vidjeli za kojih 2 tjedna ...
![]() |
#12 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Drift hvala na onim linkovima gore, idem se poigrat malo s time. A što se tiče ETS 2, pa da, izgleda mi isto.. Ali vidim da ipak ima više opcija/mogućnosti. Neka oni njega samo naprave pa ćemo vidjeti kakav je.
![]() |
#14 |
Never Forgetti
|
Ne znam, kod mene rade oba linka... uglavnom za Scania Simulator i nemas bas nekih modova za kamione ili prikolice. Samo imas nekoliko modova koje mozes skinuti; doduse postoji ruska stranica gdje se sve placa tako da nema smisla.... Popravio sam linkve gore pa pokusaj Evo napravio sam ti re-uplad na svom acc; Mapa, Scania R730
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jel mi mozes reci jel Scania TDS limitirana na onaj jedini grad i jel moguce kupiti neki drugi Scanijin kamion jer mi je ovaj dosadio ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Never Forgetti
|
Da limitirana je samo na taj grad i nije moguce kupovatio kamione. Ovo je u prvom planu bilo kao demonstracija kod Scania sefova da bi dobili licencu za kamione tako da imas samo najbolju Scaniu i taj gradic gdje se Scania testira i proizvodi. Pogledaj ovaj TOPIC, tu je full verzija igre sa puno vise kamiona i sa cijelom EU ![]()
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
jedino mi glupost prekoracenje brzine,ono vozim 60kmh i onda odmah minus bodovi,bolje bi rijesili uvodjenjem nekih stacionarnih radara ili policijskih sacekusa znam za ETS 2,sve sam im pregledao videe na yt channel-u,ne mogu docekati samo bi te jos zamolio da mi objasnis kako instalirati te modove i ako sam dobro skuzio,a garant nisam,ovaj donosi neki novi skin za Scaniu,a ovaj novo podrucje ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Never Forgetti
|
Za instalirat modove ides na User - My Documents - Scania Truck Driving Simulator -Mod Tu kopiras rar u taj folder i to je to. Scania R730 je novi model kamiona, a mapa ti dodaje prosirenje za grad (selo izvan grada i nove misije za dostavljanje, mapa ti ne radi sa patchem 1.4.0) Evo ti kako kamion izgleda - Scania
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
jel može key na private |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|