|
![]() |
#1 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
Koju DVD pržilicu
Moja je evo crkla prije 3 dana pa mi treba nova. Znaći trebam jednu koja može pržiti dvoslojne medije, barem 8x za prvi sloj i naravno da mi ne crkne za mjesec dana.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
NEC 3540 ili Pioneer DVR-109 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=20501 http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=17708 moj glas za Pioneer DVR-109 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
KOja je to bila kaj je crkla?
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Zasto svi preporucuju Pioneera 109? Ja je iman i nisan zadovoljan nije bas brza triba joj vremena da skuzi dvd i glasna je puno, puno. I ima mi je prijatelj i isto je nezadovoljan. Ni novi firmware nije nista porminija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
Bojim se da ti na ovo neće nik0o znat reć odgovor ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Prža je loša ali je sada najbolja koja ima. Tužno ali istinito.
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Rak, nemrem se složit s tobom. Imam NECa 3520 i nije do sa dpokazao nikakve slabsosti an nijednim medijima, brzo prepoznaje DVDe, prži izvrsno i brz je.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ja sam imao nec 2500, sad imam pioneer 108 i sa obadvije sam zadovoljan i ni jedna nije bila glasna i nije ni jedna pokazivala slabosti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Normalno da vam radi sve ok kad ih niste kupili u Wc-Mila ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ja odavno preferiram liton driveove ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Slažem se. Imate rezultate testiranja na www.cdrinfo.com Preporucio bi LG 4163B! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja imam LG 4163B i "obicne" DVD medije vecinom pise jako dobro, no tu i tamo mu se zalomi koji DVD (jako rijetko, na 8x) koji ni on sam ne moze procitati (traxdata mediji - koristim samo te) te przilica prilicno lose pise na skart Kvark medije (3 od 10 ne napise kak spada) no s boljim medijima nema nekih problema. Sto se tice cd-a niti jednom nije zaribala. Za DL medije nemam pojma buduci da mi nije neka fora data koji 50 kn za medij. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
M.U.P.
|
Benq1620 przo prži, sporije čita a košta ko kikiriki.
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidim da se nitko nije usudio preporučiti Plextora?!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
LG 4163B je od strane ljudi koji znaju i to habaju na veliko THE DVD-RW koji je na tržištu, a Plex se vraća ... njemu treba ali kada dođe ostali kupe prnje ... Inače svaki DVD-RW LG je ustvari Hitachi BTW ...
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() Kakvih problema:confused:
![]() |
![]() |
#23 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas je vecina optickih uredjaja vrlo dobre kvalitete i tesko je reci kaj je zapravo najbolje . a najbolje je kupiti ono kaj je na akciji - tako sam ja kupio svoga Benqa i vec skoro godinu dana traje ugodno druzenje:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
Problema? Raznih. Od toga da se konstantno zaključava na PIO mod (riješio sam to tako da sam u registryju uključio UDMA66) do toga da CD-ovi (bez obzira na kvalitetu i proizvođača) pucaju na 8X, 16X, a za čudo dobro su radili na 32x. Mnogo puta ih je uredno snimio, ali lead out nije htio završiti. Donekle su se ovi problemi ispravljali što se verzija firmawarea brojčano penjala, ali... Također je bilo mnogih problema sa čitanjem medija dok su ostali uređaji sve čitali kako treba. Napravio sam i self check, ali nije pokazivalo nikakvu grešku sa uređajem. Što da kažem, još uvijek imam garanciju (dvije godine - za razliku od većine prodanih u Hrvatskoj) i najrađe bih ga nakon gomile bačenih CD-ova vratio direktno Plextoru u Belgiju, zahvalio im na uređaju... no, s druge strane, DVD-ove snima savršeno - niti jedan drugi snimač mi ne pruža takvu kvalitetu zapisa (provjereno na mnooogo medija na više načina). I tako smijem se svemu tome jer svjetski rekorder na 100 metara ne zna hodati... : hitthewa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
Evo uzeo sam Pioneer DVR-109 i za sada mi radi super pokušao sam nekoliko medija (kvark, traxData, Verbatim, Arita...) i na sve prži bez broblema već sam potrošio oko 200 DVD ova raznih proizvođača i sve je pržila bez problema ni jedan uništen.
![]() |
#26 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
ak se ne varam BTC je (prije) imao problema sa traxdatinim DVD-ima.
![]() |
![]() |
#27 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imam dvr 109 i mogu reci samo pohvale super je malo sporije przi cd-e ali zato dvd-e ispegla jaaako ljepo. Uglavnom moj izbor je bio pioneer, nec, plextor i onda daleko lg ![]() imam averziju prema lg-u tako da nisam adekvatan za suditi u vezi lg-a
![]() |
#28 |
Strichek Moderator
|
kad smo kod lg-ja CD-RW 16x10x40 kupljen 16.12.2001. prodo sam frendu. pržilica je još uvijek preprepredobra, ak je u svo ovo vrijeme ubila 10-ak CD-a... 5 i pol min za puni CD. LG je mrak!!! ![]()
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
I ja planiram kupit DVD prizilicu te sam se danas malo bacio na citanje testova... Nakon nekoliko sati googlanja dosao sam do zakljucka da je LG GSA-4163B The Przilica... http://www.cdfreaks.com/article/172 http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...12429&PageId=0 Ovo su dva najbolja reviewa, a procitao sam jos dva u kojima je takodjer ta przilica prosla veoma dobro... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|