Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.08.2012., 20:33   #1
Dalas
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Deskjet sheban do daske

Napravio sam pravi nered na ovom prenosnom disku. Kao prvo formatirao sam ga by accident. Pa sam zatim tražio alat s kojim ću napraviti recovery. Naime tražio sam alat koji može vratiti fajle i foldere u izvornom obliku. I tako isprobao sam nekoliko koji nisu zadovoljili da bih na kraju probao s "Active@ Partition Recovery". Ostavim preko noći da mi odskenira međutim junior se vrati u kasnim satima i odlogira mi se s računa. Sada imam i sjebanu particiju, naime vidim samo 1,41mb od 160 gb. Pa evo ako mi tko može pomoći. Kako bih i da li mogu vratiti u stanje kakvo je bilo prije pa da nastavim sa spašavanjem jer sam u međuvremenu našao alat koji bi mi pomogao pri spašavanju podataka

Dalas je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2012., 21:27   #2
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
WraGG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.09.2012., 11:19   #3
Dario-HelpDisc
Registered User

Dario-HelpDisc's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
ne bih te htio mučiti, ali vremeplov bi ti najbolje pomogao. Pazi nikad nemoj da koristiš bilo što ima prefix active jer to sve upisuje po disku. I kad disku nešto ne valja...pa još formatiranje...
Probaj sa GetDataBack-om (NTFS ili FAT ovisno koji ti je FS gore bio) naći će on podatke vjerojatno urušenu strukturu ali vodi računa ako krene da zastajkuje dok scanira ugasi nemoj da ga mučiš ako su glave ili nešto još...

!!! I OBAVEZNO PAZI DA NE RADIŠ RECOVERY PODATAKA NA ISTI DISK!!!
Dario-HelpDisc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno