|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
hp 4170s problem sa pregrijavanjem i bukom
dakle kao iz naslova imam ovaj prijenosnik već par godina i u zadnje vrijeme proizvodi strahovitu buku i pregrijava se pa se svako malo gasi sam od sebe,valjda kad se pregrije, tako da mi je jedini spas u usb ventilatoru i postolju za hlađenje,prijenosnik nije nikad otvaran pa pitam:ima li ikakav način da to mogu otkloniti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Odnesi do servisa. Vjerojatno je ovakav unutra. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Postolje ti neće pomoći jer ProBookovi imaju užasno loše riješeno hlađenje. Umjesto da hladni zrak vuku odozdola, oni ga vuku kroz tastaturu u području tipki a, s i d. Onoga tko je to projektirao treba objesiti za j**a i oduzeti mu diplomu. btw, da bi došao do ovoga sa ninove slike, moraš rastaviti pol laptopa. Još jedan biser nekog projektanta. Kad već rastavljaš lap, očisti cooler fan od prašine i promijeni pastu na procu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|