|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Asus X54H problem s mikrofonom
Jučer sam kupio ovaj laptop Asus X54HR-SX074 problem s mikrofonom stavljeni su windowsi 7 64 bit. Zatim stavio unutra cd od drivera i on to sve poinstalirao. E sad problem nastaje u ovome, sve radi fino međutim, mikrofon zeza. Problem je u tome da je glas kao zamućen kad govorim sugovornicima tj jedva me razumiju, probao sam povećati boost međutim onda im previše šumi, a ako smanjim ne čuju me uopće, driveri koji su instalirani su Realtek HD Definition. Zatim sam vidio ovu temu: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...Language=en-us Pa sam pokušao izvesti isto što i taj lik, update napraviti sa asusove stranice od audio drivera međutim ništa opet isto. Probao obrisati Realtek i ostaviti da win 7 stavi svoje drivere međutim, onda nema zamućenosti, ali se jako slabo čuje glas mene, i probam povećati BOOST ali opet počne šumiti previše i to više nije to, ali i opet se slabo čujem. Ne kužim, frendu sam radio X54C i sve je bilo ok, nikakvih problema oko zvuka i mikrofona i sad ovaj laptop sere. Ako netko zna što još pokušati molim vas da mi pomogne. Nemojte govoriti da možda tiho govorim ili nešto jer kad nazovem sa slušalica i sa kompjutera čuje se odlično bez ikakvih problema a normalno sasvim govorim. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi probao staviti Realtekove drivere sa njihove stranice? Nisi napisao kod kojih se programa javlja problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Odlican je laptop ali eto ne znam sto napraviti s time.. bilo kakva pomoc je dobro dosla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Da ti nisu ukljucena kakva softwerska poboljsanja mikrofona? Jel ti iskljucen voice cancelation i ono drugo cudo? Ako je iskljuceno probaj ukljucit. Jesi prosao u windowsima onaj test za mikrofon, bez njega zjam sigurno da boost i sve ostalo ne radi ispravno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
E nisam nista ni dirao kako sam instalirao windowse. Ono noise cancelation mi je ukljuceno ,a kad to iskljucim bude jos gore. Probat cu taj test takodjer pa javim rezultate veceras. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|