|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Asus K52F popravak ekrana
Dakle laptop iz naslova je jucer usred rada popizdio tako da sam dobio ovakav ekran: ![]() U Ventexu ne zele priznati garanciju jer kazu da je to fizicko ostecenje ekrana. Lap i ekran su netaknuti, ovo se desilo za vrijeme pisanja u wordu. Sada je spojen na vanjski monitor i sve radi ali naravno njegov ekran ne. Za popravak traze 900 kn za ekran i 300 za ruke. Ima li sanse da se to obavi jeftinije? |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ima.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
|
Skoci do nekog od servisa pa pitaj. Lokacija: ITA
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
135€ su me trazili u ITA samo ekran bez ruku tako da definitivno nije bolja opcija od onoga sto traze u Ventexu |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Cijena ekrana je više nego pristojna, pogotovo ako pogledaš da bagra polovne prodaje za 700kn 300kn za ruke uz to dobiješ garanciju, ok Sve to kako nino kaže u it. možda dobiješ povoljnije pa probaj A što se tiče ekrana...ako ovako izgleda i ja bih rekao da je fizičko oštećenje. Neispravan ekran izgleda malo drugačije....izgleda...cijelo |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Da u redu i oni su me uvjeravali u Ventexu da je to fizicko ostecenje samo mi nije jasno kako je nastalo ako laptop cijelo vrijeme provodi na radnom stolu i odjednom usred pisanja se ovo pojavi. Na laptopu i ekranu nema ni jedne packe od prstiju a kamoli fizickog ostecenja, dakle nesto je unutra vrisnulo iz meni neznanih razloga. Pokazali su mi slike drugih asusa sa slicnim ekranima kako bi potkrijepili teoriju fizickog ostecenja iako mi je to apsurdno. U Italiji me traze vise nego u Hr za ekran tako da ukoliko se polovni prodaju za 700 kn ispada da popravak uopce nije isplativ. Moze li procjena ovog laptopa sa neispravnim ekranom? Drugo sve radi i pod garancijom je jos godinu dana, jer ispada da je bolje kupit novi i malo skinut sa cijene prodajom ovoga. |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
|
Ok, dobio si okvirne odgovore, za procjenu se uputi na trznicu, podforum procjene i tamo zatrazi procjenu sa opisom svih komponenti laptopa. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|