|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
HP probook 4740s mrežni driver koji
da li netko zna koji je točno driver za wlan mrežu za hp prijenosnik 4740s da ne moram svaki put skidati windowse ako stavim krivi driver,ima ih 9 znači koji je pravi i inače sam imao problema sa driverima za hp prijenosnik i to još onaj stari probook 4710s dakle molim pomoć Zadnje izmijenjeno od: robi64. 15.04.2013. u 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odi u Device Manager i nađi Hardware ID. Iskopiraj ga u Google i riješen problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
da,riješio sam imam još jedno pitanje u vezi ovog prijenosnika dakle u 3d mark skoru imam graphics score:4004 i cpu score:10014 da li je to dovoljno recimo za igranje najnovijih igrica u na nekakvim srednjim postavkama,vidi moj komp i još pitanje bateriju nisam još ni stavljao u prijenosnik znači još je zapakirana,novi prijenosnik dakle koristim samo na struju da li može što biti bateriji ako nije u prijenosniku Zadnje izmijenjeno od: robi64. 18.04.2013. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji je to točno model laptopa? Baterii neće biti ništa ako stoji bez korištenja. Ako je tako zapakirana, nemoj je ni otpakiravati.
![]() |
#6 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|