|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Projekt Advanced BlackRed
Evo pošto sam sobu uredio (crno,crveno,sivo) Sada je red na komp da i on iz plave ode u crveno crnu... Svi znamo kako izgleda orginal CM 690 Advanced II Sada, za početak dijelovi su vec poznati CPU: Intel Core i7 2700K @ 4.5GHz Spire TherMax II, CM Red MBO: Asus Maximus IV Gene-z/gen3 RAM: 32 GB Patriot Viper G2, 1600Mhz GPU: VTX3D HD6870 1GB SSD: Intel® SSD 520 Series 180GB Sata3 HDD: Seagate 1Tb PSU: Corsair CMPSU-1000HX ODD: Pioneer DVR212 AllIn: CM 690 II Advanced Plexi, 4xSpire 120mm RED Sada, prvo što sam napravio je napajanje iz plave naljepnice pretvoriti u crvenu ![]() ![]() Drugo sto je napravljeno, su 24pin kablovi, sa crnim markerom ljepo sve ofarbano u crno ![]() Takodjer i 6pin pcie kablovi, žuti, ofarbani u crveno ![]() Kopče od sata kablova isto u crveno ![]() I slike izvana, jos ce biti neke stvari, ali evo za sada ![]() ![]() ![]() Ima popravaka sitnih, ali eto na slikama se to dosta drugacije tj losije vidi neko je u rl... Ostalo uskoro a biti ce toga jos ![]() Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 03.07.2012. u 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni se svida ![]() Nice ![]() P.S. lijepo si tu Corsair naljepnicu napravio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
MiningMod
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Kompresor u ruke i ispusi ![]() Svida mi se sve sto si do sad napravio i iscekujem sa nestrpljenjem nove slike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#12 |
MiningMod
|
Evo mene ![]() Stigao sprej, al ujutro krivi ![]() ![]() Znaci danas sam napravio sljedece: 1. Ofarbao limice na matici sto su bili srebrni,te thermaxa gornji dio,u crno.... ![]() 2. Bijele kopče za memoriju, metnuto u suprotnu boju memorijskog slota ![]() 3. Kopče grafičke takodjer u crno ![]() 4. ROG backplate dobio malo crvene ![]() Evo mene opet! Brijem da sam gotov... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 03.07.2012. u 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nhf, ali "brijem" da si syebo garanciju za sve komponente u racunalu, a o bojanju kablova markerom u takvoj konfiguraciji, nemam rijeci. ![]() ![]()
![]() |
#18 |
MiningMod
|
Nhf ali nisam radio zbog vas vec zbog sebe ![]() Tako da, meni je dobro, bolje 100% nego sto je bilo...a marker i ostale kerefeke se vide iskljucivo na slikama i na velikom svijetlu...ovako u sobi je perfektno, sto i je bio cilj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Meni je dobro skroz, svaka cast na ulozenom trudu! Nadam se da nece bit problema ako ( nedaj Boze ) nesto bude morao ici na garanciju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
MiningMod
|
pa sa guza je kutija i najljepša...nemate vi pojma što je ljepo... ![]() cilj je da bude pretežno crvena...a da to nisam farbao ne bi bilo pretežno crvena... mislim,nema logike da sam ostavio sve crno,jer pobogu, šta bi radio!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
MiningMod
|
Sjutra,nadam se...ako ne u ponedjeljak...dolazi voda.. 120mm radijator,pumpa,rezervoar itd itd... Cijevi ce biti naravno prozirne...unutra ide naravno crveni antifriz u malim količinama ![]() I kada to sve ljepo upasujem,skombiniram,idu slike ![]() Ma biti ce odlično,nadam se i bude dobro radilo sve A kada se to kompletira idem u novi projekt sa cm benchom, naravno blackred kombinacija opet, bbox ce koristiti kao tmašina te možda i nas box...vidjeti cemo,al to malo kasnije kada se skupe pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Ok mi sve izgleda,samo malo mi je te crvene previse,one limice,stavi jedan crni,jedan crveni i tako,bit ce puno ugodnije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
MiningMod
|
|
![]() |
![]() |
![]() |