|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Java 6 i BSOD
Pozz, dogodilo mi se u 4 mjeseca 3-4 BSODA znači ništa alarmantno. I jedina poveznica za njih je da je u tom trenu radio Firefox i nekaj pokretao tipa youtube, e-maticu, neki video i slično. S obzirom da apsolutno nikad mi se za vrijeme igranja ili bilo čega drugog ništa kompu nije dogodilo (a igram sve redom) i radi ko urica, pitanje koje imam je da li je moguće da je zastarjela Java(6) uzrokovala BSOD? Ako ne, na koji način bi Firefox uzrokovao BSOD? Verzije firefoxa su uvijek "latest stable". Moram imati šeticu zbog e-matica, jer zasada na sedmici ne radi taj šrot od programa. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A kako izgleda BSOD, tj. koji fileovi su zahvaćeni? Možeš pogledati pomoću BlueScreenViewa.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Uf, taj detalj ću morati pogledati kada/ako se dogodi ponovo. Event viewer je zabilježio error na koji google veli da je "neka komponenta ostala bez struje" ili tako nekaj što je onak beskorisno, naravno da je bez struje ak je komp resetiran. Zadnje izmijenjeno od: New One. 15.08.2012. u 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne moraš, samo skini taj program i pročitat će postojeće minidumpove.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Minidump folder je prazan ![]() Očito moje revno CCleaner čišćenje. Totalno koristan program tako da je sejvan i čekam kad se dogodi slijedeći put da ga ovaj očita i onda ga piknem ovdje. Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|