Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 19.08.2012., 09:00   #1
Aldza
Registered User

Datum registracije: Aug 2012
Pregrijavanje Kompa!!

Ako bi mi netko mogao reci da li je normalno da temperatura graficke karte (128 mb geforce 6200)dostigne 59 celzijusa i to samo ako igram npr na facebooku flash igrice,ili neigram uopce nista,temperatura hard diska doseze 55 celzijusa takodjer(od 80 gb je hard disk) ,komp jest malo stariji ali ipak prije je radio bolje.... INACE KOMP JE 3,20 GHZ ,1 GB RAMA ,128 GRAFICKA ,80 GB HARD DISK

To sam pisao i prije ,da sam instalirao i sisteme nove ali ipak isto,,bas juce sam podigao nanovo sistem i ista stvar a google chrome i stranice otvara brzo ,samo na youtubu na full screen stopa i na tim flash igricama..Da li je to mozda do Graficke??? Hvala
Aldza je offline  
Staro 19.08.2012., 10:36   #2
MMI
Premium

MMI's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
ovako na prvu rekao bih da su ti hladnjaci puni prašine i otuda te temperature koje su u prosjeku 10° veće on uobičajenih. ako ti je procesor 478 prescott to je normalno jer se dosta grije i u idle-u. Stare nVidija grafulje i maju maklice višu temp. Hard disk i u sadašnjim uvjetima ne bi trebao ić preko 45-50°. ispuši komponente kompresorom ALI ne pali ih odmah jer u hobi kompresorima ima dosta vlage u zraku jer nemaju filter. pričekaj pol sata sa paljenjem. promijeni paste i stavi jedan vent na upuh ispred hardova i jedan za izvlačenje vrućeg zraka ispod napajanja.
Grafulja ti je preslaba za današnje zahtjeve pa čak i flash-a. treba ti neka sa predznakom HD i barem 2 gige rama.

napiši sve komponente da bi dobio točniji odgovor.
MMI je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.08.2012., 10:49   #3
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno