|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
OCZ Agility3 nece bootati
Posto sam profulao podforum da ispravim gresku.... Jedan problemčić, hard disk mi otišao... Konfa je iz siga, pošto mi je u planu uzeti novi komp za mjesec dana , pa reko kad već uzimam da uzmem ssd odem uzmem ssd ocz agility 3 60gb i sad bios ga ne prepoznaje. Pokrenem ubuntu live i Gparted ga nađe i prvo sam ga morao postavio na ms-dos da bih ga mogao formatirao na ntfs. I uspješno je bilo ali bios mi i dalje ne prepoznaje, i ajde reko da probam win7 instalirati i prikazuje kao da nisam priključio ssd na komp. Kolega nino mi je savjetovao zamijena kabela - imao sam jos jedan sata kabel i njega sam isprobao zamijeniti i nece cak sam okretao pozicije i mijenjao utore, Kolega magarac - Firmware na disku je zadnji (2.22). Pa evo ako tko ima kakav još savjet.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da otklonis sumnje, probaj disk kod frenda na drugoj konfi. Nebi bio prvi ssd out of the box da je neispravan.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš prastaru ploču sa SATA 1.0 kontrolerom, a SSD je SATA 3.0. Većina diskova podržava backward za jednu generaciju, a za dvije već zna biti problema. Najbolje ga isprobaj na novijoj MBO, po mogućnosti sa SATA 3.0 kontrolerom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Probao sam večeras kod susjeda i u njegovom kompu radi. Da i ja mislim da neće funkcionirati na mojoj kanti. Pomislio sam da nije disk nešta riknio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|