|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Spajanje laptopa na plazmu
Želim spojiti ali želim i najbolju moguću kvalitetu. Jel moguće nekako dobiti HD sliku preko USB-a i koliko to dođe? Jer S-video ima goru sliku od nekih zemaljskih televizija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ima li laptop dvi ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja na laptopu imam HDMI a i na LCD Tv isto HDMI i kupio kabal 60kn i slika je predobra cista ko na ekranu! Kod tene moze onda da uzmes VGA a sad trebas vidit kakav ulaz imas na plazmi vjerojatno dvi pa onda taku neku vrstu kabla uzmes da ti odgovara za laptop i plazmu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
spoji preko vga i pucaj visu rezu i trebalo bi biti dobro .
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
TV mi je Panasonic TH-37pv7p http://panasonic.hr/index.php?p=newp...f918d93174ea95 Kaže da ima ulaz AV2: AV ulaz/izlaz, S-Video ulaz, RGB In, Q-Link (straga). Spajao sam tu i slika mi je bila očajna, font nerazumljiv ma koju rezu stavljao na laptopu (grafička je radeon, mislin x300). Kako preko VGA izlaza spojiti? na što? jer nemam dvi ulaz na tv-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
problem spajanja plazme panasonic sa laptopom
nedavno kupio panasonic plazmu TX-P55ST50E imam probleme u spajanju laptopa i TV, iz laptopa imam display port izlaz, jedva nabavio taj kabel display port to hdmi... po svima sliku sam trebao odmah dobiti, međutim slike nema, probao sa hdmi 1,2,3 ulaz, kontakte...ništa.. molio bih pomoć , koji bi mogli biti razlozi da slike uopće nema zahvaljujem unaprijed |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|