|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
USB 2.0 i biostar/M7VKB
Koristim se starim kompom dok ne riješim što ću oko onog što mi je riknuo i jedini problem koji imam je prebacivanje slika s fotoaparata Canon SX20IS. Ploča je biostar M7VKB i s stickova mi uredno prebacuje, mada bio je jedan stick koji nije htio, tu me traži high speed usb controller. Ako mi netko može pomoći kako da riješim ovaj problem, evo link od ploče. http://www.motherboard.cz/mb/biostar/M7VKB.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ploča ima USB 1.1 tu nema pomoći. Eventualno pci kartica sa usb portovima, ali ako ti je taj komp samo privremeno rješenje, onda je neisplativo investirati u karticu. Eventualno nabaviti neki 3,5" card reader koji se spaja na interne usb kontakte na ploči tako da ga možeš iskoristiti na drugom kompu kad ga popraviš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Dl: http://www.biostar-usa.com/mbdownloads.asp?model=m7vkb Manual: ftp://ftp.biostar-usa.com/manuals/M7VKB/M7VKBmanual.pdf Ne spominju nigdje usb 2.0 (hvalili bi se) tako da je 99% riječ o 1.1 verziji. U winsima se isto vidi kako je detektiran usb kontroler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
plus mislim da nije niti bilo ploce sa sdramima koja je imala usb2.0.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bilo je, imao davno... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bilo je, moj bivši komp sa Intel mobo, P4, čini mi se 845 chipset, SDRAM, USB 2.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ja sam imao Pentium 3 s USB 2.0, Intel 733 mhz |
![]() |
![]() |
|
|