|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
acer 7520 problem
poštovanje, imam problem sa ovim laptopom, naime, kada upalim laptop, pojavi se slika i mogu uči u bios i tamo sve radit normalno, ali kada prođe onaj load, tj. vrijeme u kojem mogu u uč u taj bios, kad bi se windowsi trebali podič, pojavi se samo crna slika i goe u lijevom kutu samo crtica treperi onak, neznam kak da bolje opišem jbg, ali znači nemogu ništa onda, nemogu podič podič nove windowse, ništa, ako netko može pomoći bio bih zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Više informacija daj. Što je prethodilo tom stanju? Da li je novi/polovni, radio/nije radio, instaliran os/nije? Želiš instalirati os, koji..? Boot device? cd, usb..?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
laptop je star godinu i pol, radio je normalno, ugasio sam ga, i kad sam ga htjeo upalit, neče, stoji na toj crnoj slici i ova crtica "_" samo treperi, i nemogu ništa, šta god stisnem, ništa, nemogu u safe mode uči, mogu samo u bios, poslje toga, ništa, probao sam podiči windowse preko dvda i usba, neče, windows 7 je bio instaliran, nemam pojma šta napraviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno standardni problem kod Acera - otišla matična. Kontaktiraj Alvina.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|