Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.07.2012., 04:23   #1
sviby
Premium

sviby's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Arrow (riješeno) Čudno ponašanje internet preglednika

Inače sam član foruma gdje često postamo slike predmeta koje smo skupili ili želimo razmijeniti.Meni se događa da vidim link slike,a otvori se veličine thumbnaila (gotovo nevidiljivo,pogotovo za detalje).Postavio sam pitanje na forumu kak ide drugima,kad ono sve super.Nebi vjerovao da mi nisu poslali screenshotove.Jedni krive Firefox (drugome O.K.),pa probaj IE (pokazao samo jednom thumbnaile umjesto linka,poslije samo link),pa Chrome (ništa,isto samo link i sličica koju nemogu uvečati).Sad sam skužil da Opera 12 sve to otvara kak je zamišljeno.Firefox je bil 13.0.1,sad 14.0.1,isto.
OS je W7 Ultimate SP1 x86,ESET 5 i MalwareBytes Anti-Malware (pro).Sve update i upgrade.Probal sam ih isključiti (AV i Spy),ne pomaže.
Zanima me dali kod mene nekaj blokira (neka postavka) automatsko otvaranje linkova u thumbnaile u Firefox-u,IE-u i Chrome-u,jer kod drugih rade.Svi browseri su zadnje verzije.I u čemu je Opera toliko drugčija da to može.
sviby je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2012., 08:45   #2
sviby
Premium

sviby's Avatar

Možda nisam bil jasan.
Ja vidim link,a trebal bi videti thumbnail na kojeg bi trebal kliknuti da se slika uveča.To se ne događa (meni) osim sa Operom.Kad kliknem na link otvori se mali thumbnail i nikam više.
Huh,valjda ste razmeli.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.07.2012., 11:24   #3
sviby
Premium

sviby's Avatar

Evo,ode i Opera u nepoznato...
Staro 18.07.2012., 11:52   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ne znam kako je to na tvom forumu, ali ovdje to funkcionira na način da se slike uploadaju na neki server tipa EasilySharing i tamo se dobiju linkovi za thumbnailove koji se kopiraju u forumsku temu. Klikom na thumbnail, link te odvede na uploadanu fotku. I tako radi u svakom browseru. Vjerojatno je neki problem do tvog foruma, a ne browsera.
Staro 18.07.2012., 17:20   #5
sviby
Premium

sviby's Avatar

Hvala na odgovoru.Tako je kako si napisao.Ali kod mene negdje nešto nekako blokira browsere da to rade.Drugi nemaju te probleme.A ja nemogu skužiti kaj i kako to riješiti.Ja ne vidim thumbnail nego link.Klikom na link vidim thumbnail.Nemogu doči do velike slike kako si opisao.Opera je radila nekih 10 sati,a onda je i nju zakočilo.
Staro 18.07.2012., 21:16   #6
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
očisti cache i cookies, ukoliko to ne pomogne, vidi malo dodatke koji su ti snimljeni, mozda oni nesto zezaju takodjer updetaj javu i flesh

i napravi reset firefoxa
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2012., 22:35   #7
sviby
Premium

sviby's Avatar

CCleaner - sve sam obrisal kaj se dalo i RADI.
Hvala na savjetu.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno