|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
str. 2 Dobro leži u ruci, nezgrapan(?) i dobre je ergonomije kako za veće tako i manje šake. Hardverski je vrlo sličan starom modelu (zapravo, slabiji) pa je to ujedno i neugodno iznenađenje. Neugodno je i 'lošija' izrada (aluminij je bio zakon na starom modelu) kao i manjak signalne LEDice naprijed koja je lijepo signalizirala propušteni poziv, novi sms ili mail. Po meni, korak unazad koji Desire linija nije zaslužila.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Instalirani ICS i Sense 4.0 (premda malo okljaštren) A kakav se može očekivat kad mu je takav hardver to je ko i na Desire Bravu šta su napravili sa Gingerom osakatili ga i onda izbacili, tek kad sam ga instaliro i vidio reko koji treš čoeče nevjerovatno i naravno onda rootao i zaboravio na to. Žalosno da tek kad rootaš vidiš kakav mobitel imaš dobar, a da oni nisu u stanju dat normalnu podršku pa bar 2-3 godine za neki uređaj, nego samo izbacuju novije modele pa poprave neke greške prvog kojeg su izbacili pa dobi neku oznaku X,C,XE,XL... i onda za te novije izbacuju samo upgrejdove, a ove starije zaborave...dobro Desire HD će dobit nadogradnju to sam se začudio kad sam čuo bila je riječ prvo da neće, to će bit valjda isto osakačen neki ICS. Malo offtopic sam otišo, sve u svemu uopće mi se ne sviđa ovaj Desire C kao ni njegove karakteristike. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 19.07.2012. u 16:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|