|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Asus K53SD - problem
Pozdrav. Prije kojih tjedan dana kupio sam laptop Asus K53SD-SX303. Laptop je došao bez predinstaliranog OS-a, ali je imao Recovery particiju sa koje se (pretpostavljam) dao intalirati Win 7. Pošto ja nisam pažljivo pročitao upute, ja sam po svoje išao instalirat OS (Win 7 Pro, 64 bit) i izbrisao sam Recovery particiju, za koju piše da se nikako ne bi smjela izbrisati. Kako uz laptop nisam dobio DVD sa sadržajem te particije, zanima me mogu li je ikako vratiti i je li ona bitna što se tiće uvjeta garancije i sl.? P.S. U uputama također piše da ukoliko se nešto takvo desi, najbolje bi bilo odnjeti laptop na servis pa da ga vrate u tvorničko stanje. Nadam se da mi to nebi naplatili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako nisi imao Win gore, nisi ni mogao imati recovery particiju. Nemas nikakvih problema oko toga sto si obrisao, niti gubis garanciju.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Jedino me zbunjuje što sam, kod kreiranja particija, već imao kreiranu particiju od 8,8GB (?) dok je ostali dio bio naravno "Unpartitioned space". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ne radi se o Recovery particiji, već vjerojatno o skrivenoj particiji na kojoj se nalaze driveri i slično. Kod mene na Lenovu je bila takva particija i kad sam ju zbrisao iz Windowsa ispostavilo se da je na njoj bio i nekakav boot manager pa se Windows više nije htio bootati dok nisam preko Hirensa stavio boot na particiju gdje je bio Windows. Da skratim, nemaš nikakvih problema s tim što si to zbrisao. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|