|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Farbanje kucista...
ovako planiram ofarbat kuciste s unutarnje strane....e sad...hoce li biti dovoljno sve presmirglat...temeljna i dva sloja boje....nazalost nemam pristup kompresoru pa ce biti auto lak sto se moze kupit po 30kn s rasprsivacem...i drugo..postoji li temeljna takoder tako pakirana...hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ošmirglaj sve bolje če ti se boja primit(znam iz iskustva, teško ali vrijedi) Za temeljnu neznam. Ja sa bez temeljne farbao naneso sam tri sloja farbe i čisto je ok.(koristio sam auto lak) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Imaš primer u spreju,ja sam prije stalno farbo iz spreja i ispaden solidno,još poslje onog sjajnog za zaštitu i sjaji se ko mutavo.
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ima primer i za plastiku i za metal.
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala na pomoci...ali prvo treba sve prebacit u staru kantu da bi komp ostao u funkciji...i da jos jedno pitanje....ima li kakva zamjena rucnom smirglanju...dakle nekakvi alati ili tako nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
imas onaj mali stroj koji oblikom najvise podsjeca na peglu odi u ducan alatima i pitaj pa ce ti ga pokazat
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Imaš vibracionalne brusilice i kutne brusilice ali ti one neće puno pomoć najbolje je da uzmeš šmirgl u ruke i pocneš ![]() ![]() ![]() Ne tebaš to baš tako jako izšmirglati dovoljno je da svugdje malo pobrusiš da ti se boja moze primit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
da sad kad se sjetim mislim da sam i radio s tom "peglom"....ali to je veliko i necu moc puno s njom napravit...puno uglova u kompu....izgleda da me dopao "rucni rad",...dakle koja gradaciaj bi bila idealna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|