|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Usluga testiranja grafe!
Pozz kao prvo zamolio bih moda da prebaci temu ako sam krivo otvorio... dakle trebao bih uslugu od nekog tko bi mi mogao testirat ovu grafu SAPPHIRE HD 3850 512MB GDDR3 AGP kako nemam AGP ploču niti znam ikog tko ima a frend (stariji čovjek) kod kojeg je grafa radila ima problema pa nije siguran dali se radi o grafi ili nečem drugom. Nalazim se u Zg-u Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ATI je imao velikih problema sa driverima za AGP grafe i to nikada nisu riješili do kraja kako treba unatoč nekoliko fixeva tako da sva testiranja grafe treba uzeti sa zrncem soli jer može biti problem s driverima, a ne samom grafom. Prijateljski savjet bi bio nabavka AGP nvidia grafe, a još bolje - promjena platforme i prelazak na pci-e grafe što zbog cijene što zbog veeelikog izbora.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Imam doma navedenu grafu i radila je čist OK na nekim starijim driverima (ne znam verziju napamet), ne na aktualnim, i na 4CoreDual-SATA2 i na AM2NF3-VSTA ploči, OS je bio Win XP 32 bit. @inaki Kako se manifestiraju ti problemi? Znaš konfiguraciju? Originalni hladnjak ili neki drugi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Frend je "iščupao" grafu koja je sad kod mene, budem ga pitao za ostale komponente... kaže da ima nekakve crtice po slici koje se pojavljivaju s vremena na vrijeme, nepravilni razmaci neovisno što radi i slično,crni ekran nakon nekog vremena, nisam vidio pa prepričavam, inače grafu sam mu ustupio prije nekoliko mjeseci i do neki dan je bilo sve u redu ako je i riječ o nečem drugom bilo bi mi žao da grafa "stoji" tako da bih u svakom slučaju volio znati što je s njom... ps. na grafi nije ništa mjenjano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@domis Bilo bi nekorektno prodavati komponente ako se ne zna dal su ispravne, zar ne? ![]() @inaki Hmm, izgleda da je grafa neispravna, ali ne mora biti. Dal znaš možda dal su instalirani ATI-evi driveri ili Sapphirovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako se pojavljuju crtice/točkice/kockice na ekranu, vjerojatno je otišla mema na grafi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |