|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Popravak stereo pojačala u Rijeci
Pozdrav svima a ne samo njima! ![]() Imam mali problema sa svojim Technics stereo pojačalom, točnije potenciometrom koji se nekad zna malo zblesirati pa mi zvuk i dalje zna dolaziti iz zvučnika iako je pojačalo stišano do kraja. Da li netko zna ili može preporučiti osobu ili servis u Rijeci koji se kuži u takve stvari i bavi popravcima? Btw, da li je netko od članova registriran na Audiofil.net forum? Pokušavam se registrirati na njihov forum, no kojigod da mail stavim prilikom registracije mi javi da je "ovaj e-mail blokiran od strane administratora foruma". Jel zna netko možda o čemu je riječ?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš servis u prizemlju zgrade gdje je RK Vežica (strana prema moru - Sony, Panasonic,...), onda na Piramidi preko puta ulaska u podhodnik (desna strana u smjeru od Vežice prema centru) te još jedan servis na Pećinama 100m poslije osnovne škole s desne strane (Šet. 13. divizije). Obzirom da se radi o Technicsu, koji je dio Panasonic grupe, vjerojatno je onaj prvi ovlašteni servis.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Na audiofil.net se ne možeš registrirat koristeći gmail, yahoo ili bilo šta besplatno. Najbolje ti je koristit adresu koje dobiješ od svog pružatelja internet usluga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|