|
![]() |
#1 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
(riješeno) Neobjašnjivo punjenje harda
Pozdrav ljudi! Ovako,imam jedan pomalo idiotski problem.U zadnjih 10-tak dana sam skuzio da mi se C: disk puni nekim podatcima,bez da su mi ikaki toreniti/updatei/programi koji se sami nadogradjuju na njemu.Tocnije u tih 10 dana sam sa 12gb prostora slobodnog pao na neki 700MB.Dali mi moze neko objasnit sta se desava jer neznam kaki se to podatci "stvaraju" i gdje su uopce
![]() |
#2 |
~~~
|
moguce: 1. system restore "restore pointovi" (fajlovi) 2. WinSxS duplikati, provjeri velicinu mape C:\Windows\winsxs 3. temp internet files (sta god gledo youtube HD filmice itd... se nakrci) 4. page file (sumnjam) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Tresizefree će pomoć utvrditi gdje je prostor ispario. Ja se kladim na pagefile.sys. U cmd koji pokreneš kao administrator upiši "powercfg.exe -h off" bez navodnika i restartaj PC.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
iVar
|
Probao sam disc cleanup al to se ocistilo neki 3 gb sto se za jedan dan napunilo :S Winsxs je mi neki 8gb temp internet files sam obrisao sa cleanup sad budem s ovim programom
![]() |
#7 |
iVar
|
Ma igram mw2/mw3 preko neta al to igram vec oh-ho vremena nikad problema s tim jel se moze smanjit taj winsxs jer citam da nije doobro po tome mrdat
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
~~~
|
evo ti jedan rucni tutorial http://www.msfn.org/board/topic/1091...-dupe-removel/ iako su neke slike ukinute, ali poanta je da nadjes duple fajlove pa ih maknes takodjer postoji jedan batch koji to automatski radi ali na zalost po tebi je samo za x86 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
iVar
|
Admin može lock,nisam naso rjesenje morao sam bas rusit win nakraju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|