|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Malwarebytes Anti-Malware
Pozdrav ljudi, Evo opet se ja javljam. Nedavno sam nakon konzultacija tu na forumu instalirao windows7 na svoj Asus laptop. Sve je bilo ok dok mi nije uletio neki trojanac. Na laptopu imam Security Esentialls od Microsofta, al nije se pokazao ![]() ![]() Srdačno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne smiješ imat uključenu rezidentnu zaštitu u kombinaciji sa nekim antivirusom. Što se malwarebytesa tiče, to je solidan program no ne i vrhunski. Ako već želiš kupovat licencu kupit si eset ss ili kaspersky... Bitno je napomenuti da ne znači sve što AV program pronađe da je malware, postoje i false positive, a što se toga tiče, eset i kaspersky se pokazuju najboljima... navodno je u zadnje vrijeme i norton (ponovno) dobar. Isto tako, bitno je imat update za windows, adobe reader, flash i slične programe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
ja imam malwarebytes trial version (evo isteko mi prje par dana :/ ) i baš planiram kupit licnecu. @josip: lifetime licenca kažeš? jesi siguran da tako nešto postoji?? mislim da ću to kupit ako je tako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče kasperskog i eseta, neki drugi ljudi, koji se više od mene razumiju u IT security kažu tako... Opet ponavljam, ako ti je neki program "našao" malware, ne znači da je to uistinu malware ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
http://www.av-test.org/en/tests/test...s/janfeb-2012/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
@markoMeni radi trial MAlwarebytes bez problema sa MSE antivirusom. Očito ima, mislim kupit licencu. Frend mi je imao više godina licencu Nod32, ali kaže da je nebo i zemlja naspram prije. Krenuli Nortonovim stopama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
imaš tu šta pro ima za razliku od free
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: nino. 10.04.2012. u 20:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
![]() |
#17 |
Premium
|
![]() |
#18 |
Premium
|
"AV-Test reports of ESET will be always tainted and prejudiced. ESET will never do well in AV-Test because Andreas Marx will never forgive ESET's attack dog Rodzilla for proving beyond any doubt that he lied and forged test logs to hide his monumental BAT Virus testing mistake. It is too bad ESET chose to suck up to Andreas Marx by deleting most of the posts on Wilders Security because only those like you who were there at the time will ever know the truth." |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
hvala vam svima na savjetima i iznesenim stajalištima, pa i Bugeru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa i direktna kupovina vidim da nije problem, a i nesto je jeftinije. ![]() https://store.malwarebytes.org/342/?...rel=currencyId
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
da, ja sam kupio kao fizička osoba i onda je lifetime licenca,nije puno za to, a i ako ću trebati kakvu pomoć lakše mi je zagnjavit ove u Hrvatskoj ![]() ![]() ![]() jucca nadam se da je tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Citiraj:
Cini mi se da tebi vise lezi AV koji se vozi po defaultu i koji ima oskudnu mogucnost konfiguriranja. Kaspersky nisam nikad navikom ulovio, ali pozicionirati ga (kao i Eset) kao "nis posebno" je blago receno debela generalizacija bez pokrica. Vecina AV razvoja su prilicno 'maloljudne' zajednice koje velikim reklamama daju iluziju da se radi o neznam kako velikim kompanijama. Iz iste ljudske razine se i stvaraju odnosi koji su drugaciji nego kod "materijalnih" proizvoda. Svakih nekoliko godina, netko drugi dostize zenit promocije/hvale/pokude i tako undedogled. Kod NODa je u zadnje vrijeme isla i druga krajnost : umjesto kritike, vrlo cesto se uopce ne spominje u IT recenzijama. No poznavanje onog sto koristis i svjedocenje posla kojeg radi, puno mi vise znaci od statike vikend testova, koji ujedno (svejedno dal se proizvod hvali ili kudi) posluju i zive po neumoljivim zakonitostima sponzora/oglasivaca. Na temu : Anti Malerista je simpa alatka u koju imam povjerenja. Samo, kao ni SAS (NOD + SAS +Malerista) da mi dozivotno daruju besplatne PRO verzije - ne bih koristio uz posteno konfiguriran i kvalitetan AV. Inzistiranje na suprotnom je redovito zelja za izazivanjem problem tamo gdje nisu potrebni. Pro verzije i njihove Real Time zastite nisu zdrave za dobrobit AV djelotvornosti. Posteni AV uz postene postavke + besplatne verzije Maleriste i SAS-a + upucenost korisnika = sve sto je potrebno. Ako pogledamo premisu njihovog postojanja, glavne vrline su zapravo kompletno dostupne u besplatnom izdanju Maleriste i SASa. Real Time Danica, Joca the Resident, Slavko Guard i Kosjenka Access + AV = prije ili kasnije sigurna glavobolja. ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
@Visage ja tebe ništa ne razumijem šta pričaš. objasni malo, kakav malerista?? kakav slavko, danica??!!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
Destiny isn't already Forged!!! Zadnje izmijenjeno od: Chiron. 13.04.2012. u 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ali ako moram crtati, nije mi tesko kolega Marko : Anti-Malware = Anti Malerista od milja izveden. Malerista = Maler Danica nije ona koja je prije dva dana dobila nogu na IRB-u, vec... Real Time Danica, Joca the Resident, Slavko Guard i Kosjenka Access kao : ponovo humorom izvedeni sinonimi istih stvari koji svi aludiraju na aktivnu zastitu = on-access scanning, real time protection i kojekakvi guardovi, shieldovi koji ovisno o softveru imaju svoje vlastite nazive kojima zele posebnije zvucato od onog konkurentskog. Sreca da se Syssu uskoro primice mandat super vice moderatora, pa ce uvesti stroza pravila za nedostatak humora ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|