|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2011
|
Corsair HXX reklamacija
Dali netko ima iskustva sa reklamacijom Corsair HXX proizvoda odnosno vodenih hlađenja. Imam Corsair H50 i mislio sam ga slati nazad na reklamaciju ali posto pise da se mora slati direktno nazad u tvornicu ne znam koja je procedura. Htio bi iskoristiti RMA iz razloga sta mi pumpa uzasno zuji i sta god da probam nema pomoci zuji dalje. Ako je netko imao kakvih iskustava sa RMA odnosno vracanjem corsairovog vodenog molio bi za pomoc. Hvala
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
http://www.bug.hr/forum/topic/kompon...50/151457.aspx To je ovo tu u linku, što si napomenuo da je u odličnom stanju? Možda si stvarno trebao biti bannan neki dan radi laptopa. Na stranu to, reklamiraš u trgovini di si kupio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2011
|
vise ljudi me je pitalo za to pa sam odustao od prodaje ostaviti cu sebi jer sam prezadovoljan temperaturama i malom kolicinom prostora sta zauzima i problem sa zujanjem pumpe se rijesava tako da se smanji broj okretaja sa 1400 na 1000 i onda je jako jako tiha stavio sam na 80 posto brzine i sada je jako tiha ali erko ako imam jos garanciju da probam zamijeniti pa mozda dodjem u tih 10 posto. ovo sada nema veze s time. nego pitam iz razloga sta 90% pumpi se cuje nije nista strasno ali reko ako nije komplicirana procedura pa zamijenim. u papirima sta se dobije sa vodenim strogo pise da se ne raklamira u trgovinu nego direktno njima.
![]() |
#4 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|