Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.06.2012., 11:44   #1
LMFAO
Registered User

Datum registracije: May 2012
Problem sa 5.1 PC zvučnicima

Pozdrav svima! Evo frend mi je preporučio ovaj forum pa eto da probam ovdje, vise ne znam sta da probam napravit...

Imam Philips SPA2602/10 5.1 zvucnike... Nakon razno raznih problema uspio sam ih slozit da rade na integriranu zvucnu, ali vrlo kratko. Program od te zvucne je Realtek HD Audio ako ce to sta pomoc... E sad, problem je u tome sto je meni svega 10min radilo svih 5 zvucnika, a poslije toga je prestao radit RR zvucnik. Nakon toga, ja sam mislio d aje mozda nesto los spojeno u sub, pa sam gaponovno spojio i proradio je on, a prestao mi radit FL zvucnik. Pa sam i njega ponovno spajao u sub i on proradio i opet radilo svih 5 zvucnika par minuta. Uglavnom pustao sam cijlo vrijeme istu pjesmu u wmp i oni rade kako kad... nekad rade svi, nekad samo 3, nekad 4 itd... Dok recimo na yutubeu ako pustam rade samo FL i FR zvucnici i to se ne mijenja nikad... Sad jel to do toga sto pjesme nisu predvidene za sourund vec za stereo samo ili sto?? Al posto kazem da sam cijelo vrijeme pustao istu pjesmu nebi trebalo bit do toga, a to mi je spominjao frend da je vjerovatno razlog, al ocito da nije jer pjesmaje bila ista, a zvucnicimalo radi jedan malo drugi...

Jel ima iko ikakvu ideju?

Ako vam treba jos bilo koji podatak samo recite pa cu napisat..

Hvala unaprijed!!

LMFAO je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno