|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Error kod dungeon siega
Danas sam prvi puta instaliroa Dungeon siege:legends of arana(nastavak dungeon siegea) i dok sam kao u nekom gradu sve je ok,kada krenem prema nekim vratima kao izlaz iz grada javi mi ovaj prilozeni error... Moze li mi molim vas netko pomoci,bas mi je dosao gust za igrati.... BTWIdem probat staviti druge drivere od graficke ali sumnjam... Vec sam probao reinstalirati igru...
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Oštećeni cd.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Vjerojatno taj file nije bio potreban pri instalaciji.
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
A bome je,gledao ja... pise ime fajla,pa sam ga probao kopirati s CDa na hard ali opet nista.File se ne zove isto ali je slicno ime i samo sam rinejmao ime i pokrenuo igru i opet ide do istog dijela i stane...
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
Skinuo sam ga i sada se j...s tim ali ne mogu ili ne znam.Glupo je to sta ne mozes cijeli folder kopirat nego samo filove koji su u njemu tako da moras rucno napraviti folder i onda te filove prebaciti u njega. Ja sam iskopirao cijeli cd na hard,samo copy/paste,zatim one filove koje mislim da ne valjaju izbrisao sa harda i pomocu tog pogramcica ih prebacio sa CDa na hard.I krenem sa instalacijom i zavrsi prvi CD i kaze ubaci drugi CD u d ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|