|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
(riješeno) StarCraft 2, reinstalacija, može li se kako zaobići nanovo skidanje?
Nisam znao di da metnem i pitam...pa metnih ovdje iako to nije neki problem....ako ne odgovara podtemi molim da se prebaci di bi odgovaralo. Hvala Znaci, pošto stalno neš kemijam i brišem,mjenjam... Imam orginal dvd,prvo izdanje odma čim je izašla igra, ne znam jesu li ostali drugačiji... Pa eto ovo je samo instalacija, bez ijednog patcha. I živcira me svaki put kada nanovo instaliram da moram skidati dodatnih 8-9gb i čekati da to završi.... Sada pitanje, kako da to napravim, da kada sljedeci put budem radio reinstalaciju ne trebam baš toliko skidati, vec recimo da to što prije bude igrivo? Npr,jel moguce nešto kopirati, snimiti na dodatni dvd i samo prebaciti,tak nešto? Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 25.05.2012. u 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Večina igara radi odmah nakon copy-paste foldera. Nema razloga da neće i Starcraft 2 Ja sam cijeli Steam folder (nekih 250 GB) kopirao nakon reinstalacije Windowsa na drugi disk i svaka igra je radila odmah, kao i Steam app. Probaj kopirati SC2 folder sa sadašnje lokacije na drugi disk i probaj ga pokrenuti (samo kopiraj, sadašnju lokaciju ne briši) i probaj ga pokrenuti sa tog drugog diska, ako radi, eto ti odgovor ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Wow i Diablo 3 klijent radi najnormalnije samo iskopiran, duboko vjerujem da će i Starcraft II tako šljakat. To je jako dobra stvar kod tih novijih Blizzardovih klijenata.
![]() |
#5 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Da i sc2 radi tako ![]() ljepo spojio ssd iz buldoga, prebacio starcraft2 folder iz pfilesa u nove pfilese i iz mydocuments folder u novi mydocuments radi arch i ostalog...i sve šljaka Sada sc2 imam za 2min ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|