|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Flash video - puca slika
Dal je problem hardverski ili softverski jos treba utvrdit. Ali mislim da nije hardverski, a mozda se i varam... Dakle puca mi slika kad gledam flash video (npr. youtube). To se pocelo desavat odjednom, nisam nista prckao prethodno. Problem se desava i u firefoxu i u IE 32 bit & 64bit. Avi filmovi (hd i full hd) te igrice rade normalno, sve radi besprijekorno osim flash videa. Do sada probano slijedece (nije urodilo plodom): 1. reinstalacija windowsa 7 sp1 2. disable hardware acceleration u flash player settings 3. najnovija verzija drivera za graficku, probano i sa starijom verzijom 4. najnovija verzija flash playera, probano i sa starijom verzijom 5. memtest (0 error) 6. video memory stress test (0 error) 7. video card stability test (test uredan) Vise ne znam sta da pokusam. Prijedlozi dobrodosli. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Uspio sam rijesit problem nakon sto sam komplet resetirao bios i malo prockao po istom, sad je sve ok, za ne povjerovati. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|