|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Da li ce napajanje podnjet?
Imam ovu konfu PROCESOR:Intel(R) Celeron(R) CPU G540 @ 2.50GHz(dual core) MBO:ASRock H61M-VS RAM:4 GB DDR3 HDD:HITACHI 500GB OS:Windows 7Ultimate 64-bit sad bih tjeo kupiti ovu graficku http://www.links.hr/?naziv=graficka-...kl=051.803.778 pa me zanima da li ce moje napajanje to moci podnjeti napajanje:http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6616 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Bez problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#7 |
Registered User
|
Da ne otvaram novu temu da li bi se isplatilo prodati ovaj moj procesor intel g540 i dodat jos oko 400-450 kn i kupit neki drugi ili bi bolje bilo nadogradit nesta drugo i da grafa je gainward gtx 550 ti gs |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovisi sto radis s kompom? Bolji procesor koji bi se isplatio je i3 2100, a on je novi oko 900kn (rabljeni su kojih 700kn), jer ako ti s ovim sve radi zadovoljavajuce onda ti se ne isplati mijenjati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Iskreno mislim da ti je upgrade trenutno nepotreban, ovaj trenutni procesor je dovoljan da nahrani graficku, a i imas 19" monitor tako da sparaj za veci i bolji monitor. Ako bas zelis napraviti neki upgrade, onda uzmi jos rama, jos jedan modul od 4GB ce ti lijepo sjesti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
Komp mi je spojen sa tv-om 22 pa preko njega igram igre znaci g840 il intel i3 ok hvala vam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|