|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Pomoc oko odabira miša /tipkovnice i podloge!
Pomoc oko odabira tipkovnice i miša??:-D Pozdrav ekipa!! Imam jedan problem tj. nedoumicu htio bi kupiti miš i tipkovnicu pa mi treba savjet , proguglao sam sve ali sam se samo još zbunio hehehehe uglavnom da počnem. Tražim gamer miša+ podlogu i tipkovnicu :-D samo da napomenem nisam neki profi igrac ni ništa slično ali volim si povremeno izguštat a i diablo izlazi uskoro pa ono trebat ce mi neki miš koji ponosi puno klika :-D Uglavnom igram igre tipa Mass Effect, Skyrim , wow uskoro cu diablo itd... uglavnom mmorpg i ponekad ali ne baš precesto fps ove:-D Volio bi da mi predložite žičane miševe i tipkovnice jer mi se neda imat posla s baterijama itd... i ako je moguce da je tipkovnica osvjetljena jer puno igram po noci i volim igrat po mraku :-D Moj odabir bi bio ovakav: podloga za miš -STEELSERIES QcK Heavy XXL miš--- Saitek r.a.t 5 ili logitech g500 tipkovnica --Logitech G110 ili Microsoft sidewinder x4 I to je nekih 977 kn u Portiu , ako imate kakav drugi prijedlog bio bih vam zahvalan imam buđet od 1000kn maks !!! hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
logitech g400, steelseries qck, microsoft sidewinder x4 i milina |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Sa podlogom koju si napisao u prvom postu nečeš pogriješiti, a ni sa g500, odlični su. Tipkovnice nisam isprobao niti jednu pa nemogu reći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
bok ![]() kupio bih novu tipkovnicu, sada imam logitech wave (tipke su pocele zapinjati banana teža ![]() trebao bih bežičnu tipkovnicu, logitech po mogućnosti ![]() super su mi za pisanje tipkovnice koje imaju velike tipke(nema razmaka između tipki) te tipke ne treba stisnut pola metra pri klikanju. ovako nešto http://www.mf-daten.de/catalog/images/B375.jpg veća rez(7.2MB!!!) http://www.ivoryegg.com/imagesNew/22...3710905-42.jpg tipkovnica koja mi za sada najviše odgovara je k800 i k750. također me zanima koji miš preporučate? treba mi miš koji će biti za rad na kompu te čiji ću reciver po potrebi isključiti i staviti u laptop. razmišljam o logitech performance mx te k750 kombinaciji oba uređaja imaju unify logitech reciver pa jednog držim u kompu a drugog u laptopu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|