|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2011
|
LG Flatron E2441 problem
Ovako monitor sam kupio prije dva dana u Protisu, i sve je šljakalo kako treba, e sad dok sam ga kupio svijetlila je plavo dole tipka power dok je monitor radio kad bi bio ugašen(tj. računalo ugašeno monitor u pričuvi ili kako se već kaže) onda je tipka power blinkala a sad ne radi ni dok je monitor radi a ni dok je u prićuvi dali je neki problem u monitoru ili ima neka opcije u njemu tj. neki mod zato jer ima neku mogučnost za super štednju energije evo više o njemu http://www.lg.com/us/computer-produc...-E2441V-BN.jsp Molim vas za pomoč. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prekopaj po opcijama, noviji LG monitori imaju mogućnosti isključivanja LED-ice.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2011
|
Prokopao sam po opcijama čak sam išao čitati i priručnik ali opet ništa probao sam reset postavki na monitoru opet isto. Dali vrijedi da nazovem LG-evu podršku za korisnike,dali mogu objasniti ako postoji kakva caka. Zadnje izmijenjeno od: MatijaV. 01.01.2012. u 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Isti problem
Molim vas, sta je bilo sa ovim problemom? Identicna stvar se desila i meni. Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|