|
![]() |
#1 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Puknut ekran na HP 615
Pozdrav, pao mi je HP Compaq 615 i pola ekrana mi se prelijeva boja, malo je napuknuto staklo. Kako mi je najisplativije to popravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kupit novi panel.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Moze link neki koji da kupim, ne znam tocno da ne kupim krivi sa krivim pinovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prvo svoj rastavi, pogledaj dali je sa lampama ili led, na samom panelu pise model, pa fino po njemu vidis dali ti odgovara.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
sorry moj bed,nabrzinu sam preletio samo tvoj post,sad sam skuzio da je to 15.6 ekran...taj je oko 600-700 ,obavezno otvori i vidi dali je konektor s ljeve ili desne strane i dali je led ili ccfl osvjetljenje kao sto je naveo kolega
![]() |
![]() |
#7 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
možeš pogledati ovdje, (pri dnu stranice) oni su jedni od rijetkih koji imaju nove panele, ugrađuju i daju jamstvo a da cijene nisu astronomske...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|