|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
3G Router i T mobile
Da li netko možda ima infomaciju koji 3grouter bi radili sa Tmobile sim karticom odnosno bonbon (3 kn za 300 mb dnevno) Dakle treba mi net samo 3 mjeseca preko ljeta na moru i ovo mi se čini najjeftinije varijanta. da li se sim kartica stavi u router? da li ima netko tko je to probao pa da zna da radi, hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobar dio Android mobitela to podržava, uglavnom samo žično i za jedan komp. Ako trebaš internet vezu za više kompova istovremeno, imaš za nabaviti kod nas TP-Link TL-MR3220 ili AirLive3GII. Jedina 'caka' je što u njih ne stavljaš SIM karticu, već moraš ubosti 3G usb stick (na linku od AirLive ti je to lijepo prikazano) jer su to routeri, a ne modemi. Prije kupnje svakako provjeri s kojim su stickovima kompatibilni. Koliko vidim po listi AirLivea, može se čak i mobitele koristiti umjesto usb stickova. http://www.nabava.net/trazilica.php?...+ove+kriterije
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
hm samo nigdje ne mogu naći specifikaciju sa kojim stickovima rade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za AirLive klikni na boldano AirLive u najdoljnjem pasusu, a za TP-Link evo ovdje (klikni na tekst jer je to link). Koliko me sjećanje služi, većina stickova na našem tržištu su Huawei i ZTE.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|