|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
nece bootat
jucer instaliram windows 7 na nekoj starijoj kanti ConroeXfire e sataII maticna i sedmica sve napravi medutim tip nema drivere od maticne i ja skinem sa asrockove stranice drivere i instaliram ih(i bez njih je sve radilo )nakon restarta pusiona ne podizu se windowsi neko ide na onaj system restore i naravno nista se ne popravi.Sada kada zelim nanovo instalirati windowse nece bootat sa dvd a udem u bios odaberem boot device cd/dvd ikada treba press any key mislim da to ne odradi i opet dize windowse i opet system restore zasto ne boota sa dvd please help fast ne mogu ni u safe mode nikako kao da me tipkovnica ne slusa utrenutku kada treba odabrati nesto
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Jeli ti koristiš usb ipkovnicu ili ps2? Jesu li ti driveri što si ih instalirao bili baš namjenjeni za win7? Iskljuci u biosu bootanje sa hdd-a.. ostavi mu samo da boota sa cd-a.. trebao bi ponovno pokrenit instalaciju..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kako misliš dobit pomoć kad opisuješ sa kruške i jabuke ? Mobo je ? Jesi li poštivao poznati raspored instalacije ? U kom modu je SATA kontroler ? Ako je u nativnom AHCI modu jesi preko floppy - ja ili usb sticka instalirao drajver za SATA kontroler ako ga W7 install nema ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|