|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Oprema za prekuglavanje čipova
Bok ljudi ![]() Evo ja bih se malo dodatno obrazovao, pa me zanima bavi li se netko prekuglavanjem čipova? Npr. grafičke i čipseti na matičnim pločama od laptopa? Kakva je sve oprema potrebna za to? Pretpostavljam fen, lemilica, kuglice, matrica...? Je li potrebno kupovati baš one velike stanice za zagrijavanje? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kontaktiraj Alvina. On se time bavi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
IC lemilica ima ih vec od 500 eura na ebayu, vruci zrak zaboravi za maticne i graficke |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Uglavnom, alat ti je najmanji problem...to kupiš Nego baviš li se ti inače elektronikom pa biš htio upotpuniti uslugu, ili biš tek krenuo s tim? Osnovni alat ti je Puhalica,IR lemilica(da, baš moraš kupiti onu veliku) , predlošci za čipove, kuglice, flux, pincete |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Alvine, koji fluks koristiš?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Mislim da mi je <500€ možda previše s obzirom da mi to nikako nije kruh, nego za tu i tamo nekome prekuglat čip ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|