|
![]() |
#1 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
ADSL problem
Evo već mjesec i pol imam ADSL i sve je bilo odlično do prije tjedan dana kad mi se počeo pojavljivati nekakav problem naime veza mi samo nestane tj. ona ikonica u desnom kutu što pokazuje stanje veze i dalje pokazuje da je kompjuter spojen s internetom ali kad pokušam raditi s operom pokazuje mi da nema konekcije to mi se isto događa i sa svim drgim programima i igrama, jednostavno javljaju da nema konekcije ali meni komp ne pokazuje nikakav prekid. Taj prekid obično traje 10-15 min i onda je sve ok na otprilike pola sata pa sve ispočetka. Ja sam modem prekomfigururao da mi radi kao ruter i da se nemoram stalno se konektirati sa onim "Conect to" u start izborniku nego dok upalim računalo imam konekciju ali to nebi trebao biti problem jer radilo je mjesec i pol bez problema. Imate li vi kakvih ideja o uzroku problema, ako znate u čemu bi mogao biti problem molio bih vas da postate ovdje.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
pa kad ti opera kaze da nema konekcije, ulogiraj se u router pa vidi sto on kaze, jel ti pukla veza, dal se reconnecta ili sto ceka...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Game Never End's!
|
router pokazuje da je veza ostvarena znači ništa neobično ne pokazuje a modem je Simens C-010-I
![]() |
#6 |
The Game Never End's!
|
četiri puta sam pokušo s novom konekcijom i s nekoliko različitih opcija u meniju rutera ali uvijek isti problem. Htio sam pokušati napraviti update Firmware, Boot Code, Local Code Image Update šta mislite bili pomoglo
![]() |
#7 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
ha cuj, ja se bas stim nebi zezao da nes krivo neispadne i oe tebi lagano garancija na modem, al kako hoces. osim toga 100% je neka glupost jer ak je dosad radilo a nece sad.... probaj ga drzat malo u bridge modu da vidis oce se mozda isto javljat. ako da onda jemozda modem u banani. jesi ove postavke uvjek radio nakon raseta modema il si samo mjenjao?
![]() |
#8 |
The Game Never End's!
|
uvijek nakon reseta i nevjerujem da je modem pokvaren nema razloga biti imam UPS plus dodatnu zaštitu na liniji pa nevjerujem da ga je nešto s te strane moglo oštetiti. ima li tko kakav tutorijal u vezi ovih postavki ima još nekoliko koje mi nisu posve jasne jer prvo bih pokušao rješiti problem pa onda kontaktirati T-com jer modem je još njihov. ako ima tko još nekih ideja neka se javi.
![]() |
#10 |
The Game Never End's!
|
problem rješen a nije u pitanju bio ni modem ni mrežna nego pogodite T-Com naime mjenjali su neki dan kabele ali su zaboravili da kroz kabele kroz koje ide struja ne ide i voda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() ![]() ![]()
|