|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
(riješeno) Otvaranje aplikacija u dual monitor modu
Imam 2 monitora i kad otvorim sliku u windows photo vieweru on mi ju otvori na sekundarnom monitoru. Pošto mi taj monitor nije uvijek upaljen onda moram prebacivati na primarni stalno što ide užasno na živce kad otvaraš recimo 3-4 slike. Za upravljanje monitorima koristim ultramon, znam da on ima onu opciju da izabereš u kojem da ti monitoru otvori koji program što koristim za firefox, ali to ne radi na vieweru jer se on otvara koliko vidim preko nekog dll-a. Jel zna tko kako bi se dalo srediti to.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi probao sa nekim drugim viewerom za slike (IrfanView, FastStone Image Viewer,...)? Windows Photo Viewer je ionako program debelo ograničenih mogućnosti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ovaj mi je dobar za ovo što mi treba, pregledavanje i okretanje slika i otvaranje u drugom vieweru/editoru, to što je jednostavan mi odgovara ako se sredim ovo morat ću preći na neki drugi
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Negdje sam vec čitao da se ekipa žalila na to (Ultramon+Vista il tak neš). Si probao Display Fusion? Otvara programe na onom monitoru gdje ga zadnje zgasiš, a i prebacivanje prozora sa srednjim klikom na zaglavlje mi je predobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo sad odjednom proradilo, nisi ga mogao da otvara na primarnom da ga j.. Sad otvara kako hoćeš, ko što kažeš na kojem ga ugasiš tu ga otvori idući put. Ako poludi opet probat ću DF ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|