|
![]() |
#1 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
HP 6735s bluetooth?
http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTe...&Sifra=5500268 to je laptop koji sam kupio... sada me zanima, zasto se bluetooth nemoze nikako upaliti.. u ponudi pise da lap ima bt.. instaliram bt drivere ali mi kaze da ga nemoze pronaci.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
onda ga nema . ako nema neke dodatne tipke di ga palis onda ga ocito nema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Kao što coconut kaže,BT se kod HP-a pali paljenjem wlana.
![]() |
#5 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Jesi li instalirao ovo: Software Support for HP Integrated Module with Bluetooth Wireless Technology Inace ja imam isti laptop i radi mi normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
ja sam ga imao 2-3 dana kod sebe i ponekad ga imam u rukama,.. vrti call of duty 4 na medium detaljima i vistu business, hladan je, cvrst , ne uvija se i ne skripi,.. samo ako ces ga kupovat vidi na www.nabava.net i tamo nadi gdje ti je jeftiniji |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Instalirao sam i radi.. thx Necronomicon.. btw. sto se tice laptopa, za te novce je super.. samo sto sam imao mali prob prilikom instalacije win xp, al to se lagano rijesi... Zadnje izmijenjeno od: Baki_1. 05.11.2008. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Nema na cemu. Ja sam sa lapom prezadovoljan, mislim da je za tu cijenu trenutno nemoguce dobiti bolje (u trgovini, novo...), ima trenutno najbrze a i najbolje integrirano graficko rjesenje (hd3200). Inace meni vrti cod4 na 1024x768 na high bez aa i af pristojno (20-30fps sto je za integrusu odlicno), igram jos airborne na 800x600 sve na max, jericho, devil may cry 4.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Prije nekih tjedan dana sam na hp 6735s stavio win7 ultimate 64. Svi driveri i ostalo postoje tu. Bluetooth je upaljen u biosu. U Device manageru nema ,,unknown devices'', no pod network devices vidim samo wlan i ethernet. Ne znam je li treba bluetooth bit posebno naznačen. Hp wireless assistant ne može upalit bluetooth, a ne može ni isključit wlan. Probao sam ga već ponovno instalirati, ali ne ide. Bez upaljenog bluetootha ne mogu instalirat Software Support for HP Integrated Module with Bluetooth Wireless Technology for Microsoft Windows 7 koji mi treba da bi BT radio. Prije toga je na xp-u sve normalno funkcioniralo. Imate kakve prijedloge? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi BT drivere za XP. A ako ne prošljaka, vrati se na XP ako ti je BT toliko bitan.
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
Svejedno hvala! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Problem je što ti je bluetooth vjerojatno ostao isključen na XP-u pa je sad tako i na 7-ici. To se može riješiti u HP Wireless Assistantu, ali mi je čudno kako ti ne radi. Jesi li probao neku drugu verziju?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hp wireless asisstant za win 7 ne može ni uključit ni isključit ni wlan ni bluetooth, što i mene čudi... Probao sam stavit i za xp, ali taj ne radi nikako. Probat ću stavljat redom sve asisstante koji su dostupni pa možda koji proradi, no sumnjam... BT mi je stvarno olakšavao život, jer nisam morao imat kablove za mobitele i sl... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Probaj još ovako: Start > Run > kopiraj sve ovo u text box: "C:\Program Files (x86)\Hewlett-Packard\HP Wireless Assistant\Wireless.exe" Bluetooth On > OK
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Verzija za Vistu je ista kao i za xp, tako da sam sve asisstante isprobao. Pa ne moram valjda sad vratit xp samo da bi upalio BT?! Valjda ga se može nekako aktivirat, a da nije preko ass-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Meni normalno radi na 7-ici, a i ostalima kojima sam instalirao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
|
Citiraj:
Probao sam ovo, al kad upišem ovu adresu u run, izbaci mi prozor u kojem objašnjava command line i to i onaj ko od command prompta. E u tom u koji bih trebao pisat ne mogu počet pisat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Probao sam ovo, al kad upišem ovu adresu u run, izbaci mi prozor u kojem objašnjava command line i to i onaj ko od command prompta. E u tom u koji bih trebao pisat ne mogu počet pisat. ![]() Skužio sam da pišem, al se ne vidi. Nakon što sam upisao Wireless Bluetooth On, ništa se nije dogodilo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
|
Onda probaj prvo otvoriti command prompt pa u njega kopirati i pokrenuti. Naravno, HP WA mora biti instaliran na toj lokaciji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
Evo, sad sam to radio. Na toj je lokaciji. Naredbe se piše se sa zagradama []. Kad ih upišem ne upali BT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
EMP moderator
|
Nisi se igrao Windows servisima ili tako nekim stvarima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
|
Instalirao sam windows, stavio sam sve drivere osim onih koji se tiču BIOSa i ovog kojeg ne mogu i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
Inače, nisam upgradeao, nego sam nanovo instalirao windows na particiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Probaj druge drivere za wlan. Možda si napravio neki previd sa driver-ima!? Ako baš ne ide probaj sve iz početka. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|