|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
6800gt problem
heh, zasto bi sve proslo u redu kad ne mora znaci 9500 pro zamijenjen sa 6800gt, prije instalacije deinstalirani atijevi driveri i ocisceno sa driver cleanerom zatim instalirana 6800gt i zadnji driveri sve dela osim filmova, bilo mpg, divx, xvid.... naime slika je jaaako cudna, cudne, jarke boje (kao da je primijenjen colorize ili mijenjana saturacija) i slika je zrnata mijenjao sam brightness, contrast, hue i saturation ali nece ispasti ok napravio sam screenshot ali na njemu slika ispadne normalna ima li tko ideju sto se desilo? hvala
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
uninstaliro sam divx i xvid codec, pokrenuo film, sad koristi nero digital decoder i slika je u redu :confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Probaj deinstalirati codece i ponovo instalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Novi znaju delati probleme sa videom, 71.89 rade ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Odi u driverima na color corection i u prvom padajućem izborniku stavi na All nešto pomakni i stisni Restore Defaults Nekome ovaj trik radi nekome ne (frendu da meni ne (pri gledanju filma moram samo otvoriti tu karticu u driverima i sve je u redu (77.72)))
![]() |
#9 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
mislim da bi sve te Codece trebo zbrisat, i snimi si nove. I trebalo bi bit sve ok, ja imam KLCodec- to je kao paket svih tih gluposti, i onda si jos nasimim noviji Bsplayer i pegla ko ludo. I nest slicno mi se dogadalo sa TV-Karicom. Kupio sam i slozio sve, i na pocetku nisam mogo bas ni dobro insalirat, i mislio sam da je kartica smece, a posle sam Formatiro i dobio sam dobru sliku i skroz normalan rad, i otad formatiram kad god mijnjam neki komadic u kompjuteru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Nije do codeca nego do najnovijih nvidijinih drivera
|
|
Oglas
|