|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
spajanje dvd-a na stari tv
Kupio sam dvd-divx player ali neznam kako da ga spojim na stari tv koji nema scart ni priključke za činć,nego samo obični antenski ulaz pa tako nema ni AV Molim za pomoć ili kakvu šemu.Imam video koji ima scart ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A kakve konektore ima divx player?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Kakve sve ulaze ima video? Ja sam preko videa spojio stari tv. Samo sam na videu odabrao ulaz gdje je spojen divx-player, a na tv-u odabrao kanal gdje je video (kanal 0). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
DVD AV out > VIDEO AV in, RF (antena) spojena standardno RF out > TV, na videu odabereš AV in, na tv kanal 0 ili onaj na kojem si namjestio (gledaš) video. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pitanje je samo jel taj scart in ili out. Moj stari video je imao hrpu ulaza ali samo antenski izlaz za tv. Ako ti je taj scart out, onda jebga. Ako je in, onda možeš spojit DVD player jer svaki ima chincheve. De uslikaj prednju/stražnju stranu videa pa stavi ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Scart kod videa je skoro u pravilu i in i out, na tebi je šta ćeš spojit i izabrati. Kakve konektore ima se lako otkrije kad na netu nađeš / otvoriš manual. Gore piše kako ćeš spojit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
mislim, o kojem se (tj koliko starom TVu) radi da nema niti cinch niti scart na sebi? slika je negdje san snova......... jer negjde od 1980-e valjda su svi TVi oboruzani sa barem jednim ulazom. no kako je ekipa napisala, preko videa je moguce napraviti konekciju dvd-a na TV. iako bi osobno radije ulozio kakvih 200-300 kuna u noviji TV, vjerujem da ce oci biti itekako zahvalne.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
bome da, biće više nego loše, ne samo što će bit spojen preko RF ulaza nego što je i ekran već usahnuo...samo kvariš oči...bolje da si uzeo neki Vivax DVD koji isto čita sve i neki polovno TV Vivax, bar ih sad ima po povoljnim cijenama preko oglasa (a imaju scart). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
u A/V konacima slicnih istrazivanja, svi prihvate igru bezimenih uredjaja, posebno kad moguce nagadjamo konkavnu RF relikviju, koja to mozda i nije ![]() Nema smisla. @kolotura, daj molim te napisi tocan model i oznaku TV-a i popratnih uredjaja, pa da stvano budu jasno predocene opcije s kojima raspolazes. Ne bi bilo prvi put, da se video input ipak pojavi iza neke sexy prednje maske, koja krasi modele s pocetka najinovativnije medju dekadama. Moguce da stvarno nemas, ali oznaka i model govore vise u slicnim temama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Dečki,hvala vam na trudu i na dobrim objašnjenjima ali sam povukao naruđbu playera jer ne podržava titlove ...možda će pomoći ovo nekome drugome....a i mislim da ću poslušati savjet smirnoffa za neki jeftiniji tv pa imati to kako bog zapovijeda ,.....znaaaaam da vivax nije nešto ali bit će bolje nego ovo spajanje preko starog tv |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|