|
![]() |
#1 |
NIT ORO NIT KOPO !
Datum registracije: Aug 2008
|
Dreambox 800hd
Imam dreambox 800hd i na njemu enigmu2. Da li je Dreambox 800hd sposoban vrtiti filmove sa usb-porta i kako, tj. sa sticka ili vanjskog HDD-a. a) u kojem formatu mora biti stick ili HDD (fat32 ili NTSC)? b) u kojem formatu mora biti video file Prilično sam nov u tome pa bih molio za savijet. Hvala!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nisam baš 100% siguran no mislim da 800HD ne može vrtiti filmove sa USB porta DM800 reproducira mpeg, TS i MKV format (divx neće) U svakom slučaju za ovakva pitanja vezana za satelitske receivere preporučam ti da pogledaš neki specijalizirani forum koji se bavi satelitskom tematikom ( npr www.novisf.com ili www.sat-plus.com) jer ovdje bojim se da nema stručnjaka koji bi ti znali odgovoriti na takva uskospecijalzirana pitanja ? EDIT: evo našao sam http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb...hreadid=167691 DM800 može reproducirati filmove sa sticka ili externog harda mountanog na USB port no kako ima prilično slab procesor a ovisno o bitrateu videa film će ti trzati. Najbolje rješenje je ugraditi interni 2.5" HDD pa reproducirati direktno sa njega ili reprodukciju raditi sa mrežnog diska a samo u nuždi preko USB porta (a tada je najbolje disk/stick formatirati kao ext3) Zadnje izmijenjeno od: Andrija M. 11.03.2012. u 18:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NIT ORO NIT KOPO !
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo vrti sa sticka Batman - The Dark Knight 1080 Bluray.mkv (x264) Zvuk AC3 ( dts neče ) Ništa ne trza , jedino titlove još moram srediti !
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|