|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Ukraden bicikl
Evo prijatelju u ZG danas ukralo biciklu Cube Acid u Radničkoj ulici. Ako tko dobije možda kakav info ili sazna da netko prodaje takav bicikl neka se javi na moj mob: 091 505 25 66. Thx ![]() Uploaded with ImageShack.us Zadnje izmijenjeno od: knocker. 20.09.2010. u 19:28. Razlog: slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja danas vidio neki cannondale fully sa leftyem ispred sc-a vezan sajlom za 30kn kad sam se vratio nije ga bilo, nadam se da ga je vlasnik odvezao ali da ne pametujem nakon bitke, bike ce vjerojatno zavrsiti na hrelicu ili kozari boku pa reci frendu nek te lokacije obidje sretno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Može i kod mene u Dubravi završiti kao što je nečija Kona već viđena. Makar sumnjam da će ga naći (i Konu i ovoga). A kad se bolje razmisli, ne trebaš biti previše pametan za maznuti iole vrijedan bajk ![]() Btw, pošto to sigurno nije jedini takav bicikl u zagrebu (ili je?), ne bi bilo loše opisati neke specifične detalje: ogrebotine i slična oštećenja, a bome i serijski broj.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
A, sumnjam da će se neki sitni lopov time zamarati- proda prvom kupcu za bilo koliko novaca i on je sretan ![]() knocker- osim na dropbike i forum.hr- stavi i ovdje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Fino prijava u policiju i neka ga traže, znaju oni gdje se kreću ukradene stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
ma ja sam postao na foruma gdje sam member jer se dugo znamo i eto da mu pomognem, thx na savjetima proslijedim mu pa neka on pukne info ako ima volje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Od milicije nema pomoći, osim ako ne želiš dobiti batine gratis... Dosta ljudi nema pojma da je mjesto na kojem se ostavlja bicikla važnije od onoga sa čime je zaključana. Svi znamo da je brava prepreka samo za poštene ljude, dok lopovi imaju ključ za svaku. Treba pametno odabrati neko skrovito mjesto za parkiranje gdje nećete privlačiti neželjenu pozornost i gdje je jako mala vjerojatnost da će lopovi patrolirati. A i to treba koristiti samo na kraće vrijeme, nipošto da bicikla tamo stoji par sati ili ,nedajbože, cijeli dan.
![]() |
![]() |
#12 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel kod PBZ-ove zgrade? Jer meni jucer maznuli tamo norca (charger 2005). Evo fotke: http://yfrog.com/8bp1000513jj |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
guts and glory.
Datum registracije: Oct 2006
|
Pozdrav, ekipa evo da se javim tužnom viješću - ukralo mi curi bicikl. Mjesto radnje; Trešnjevka kod hotela Panorama, u periodu 15:30 - 16:30 danas. Parkiran je bio ispred firme kod njene firme, te vezan za ogradu sajlom. Znam, loša zaštita. Radi se o Treku 3700 (vidim da su dosta popularni kod lopova). Rama je 21", boja kao na fotki. Ako ga netko vidi, nek se please javi na 098/960-7439. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ukraden bicikl pomoć!!!!!!
danas oko 6 sati navečer mi je kraden bi8cikl u osijeku na vijencu ivana meštrovića 74 http://imageshack.us/photo/my-images...apturejvq.png/ ako išta saznate post-ajte na ovom topicu
![]() |
#15 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#16 |
Premium
|
![]() Neko mi je jučer oko 6 sati popodne ukrao bicikl ispred vrata STANA u Osijeku na Vijencu Ivana Meštrovića 74. bicikl ima vrijednost od 1700 kuna ako iko ima ikake informacije o bicklu ili čak ga nađe ili zna ko ga je ukro neka napiše u ovom thredu, pošalje mail na karlo.osijek@gmail.com ili nazove na ovaj broj 031380354 ili 098884294. Nagrada za onoga ko nađe bicikl ili zna ko ga je ukro je 500kn.
![]() |
#17 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa de makar napiši o kakvom se biciklu radi, koji model, slika bi bila poželjna. Ovo što si napisao da si bicikl platio 1700kn ljudima ništa neznači.
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
........
Datum registracije: Mar 2012
|
iako mi je već duže vrijeme ukraden oko god i pol možda ga je neko vidio radi se o Scott Aspect 5.5 2008 godište mašinica je polu izgrebana polu crna iam serijski br ako već nije skinut ugl murija niš nemože a evo i slike (neam svoju jbg) http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=465 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|