|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Krivo pokazivanje brzine procesora u WinXP
pozdrav svima, imam jedan mali problem,molio bih vas za pomoć. Jako me buni ova donja brzina procesora u system propertiesu gdje piše 926 mhz, a trebala bi bit identična 2,27 ghz ko i na ostalim kompovima. laptop mi inače sluši za glazbu, i u Ableton programu za produkciju glazbe kad otvorim 2 vst-a upotreba procesora skoči na 70% što je previše,siguran sam da nešto nije u redu. Windowsi su svježe instalirani. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Vjerojatno je to do stednje struje na laptopu. Pokreni u pozadini nesto sto ce jesti procesor i trebalo bi skociri na puni takt. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
vidiš jesam to napravio, ali ne skače. :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Koji windowsi? Pogledaj u power options max i min brzinu CPU-a ako imas win7... Dali imaš originalni AC adapter za laptop? Citiraj:
![]() Sad vidim da je to prilično nov laptop a OS je XP i to sp2... Probaj za početak stavit sp3 (ako ti nije problem). Kao što sam gore već pitao, ako je ne originalni adapter onda moguće da laptop ne dopušta max brzinu procesora... Naravno ako ima na proizvođačevim stranicama drivera za XP, sve ih instaliraj. Krajnja opcija mi se čini prelazak na neki noviji OS... Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 09.03.2012. u 18:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|