|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pitanja vezana za Logitechov support
Da li se moze ostvariti pravo na garanciju kod naseg Logitech zastupnika za zvucnike kupljene u Austriji/Njemackoj? G51 su tamo 90€ i mogao bi im srediti prijevoz za HR pa...
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
nemozes dobit pravo kod naseg zastupnika, vec dobivas garanciju drito iz logija...al vjerojatno budu ti dali zadatak da svoje unistis maljem dok dobis nove postom bilo vec toga ali s g15, nekome na forumu su se tipke izlizale i logy je poslal novu tipkovnicu i dal mu zadatak da napravi video kak unistava svoju staru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Da, njihov support je više nego dobar... Ja sam morao G7-icu "pod malj" baciti i 2 dana nakon toga novi G9 je bio na vratima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije šala, oni to ozbiljno traže. Imaš na jubitu masu videa tog tipa - miševi, zvučnici,...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Logitech Support Nejasnoća
Ovako htjeo bih da mi netko objasni ovo , znači slao sam mail logitechu za potrganu nožicu na tipkovnici , koja je u sklopu logitech wave pro paketa , znači tipkonica + miš i dobio sam ovo dolje na odgovor : Thank you for contacting Logitech Customer Care. I understand you are having problems with Cordless Desktop Wave Pro keyboard leg is broken. I'm happy to help you with this issue. It seems that your product has become faulty and needs to be replaced with new one. The address for sending the defective products to is: Logitech Europe S.A. Predstavništvo u Republici Hrvatskoj ID 101124-004310 Radnicka 34 A, I kat 10000 Zagreb Croatia The package must include: Full product Full customer address Email and phone-number Rightnow incident # Proof of purchase Should you have other questions, please do not hesitate to write us back or you can go to www.logitech.com for more information. Thank you once again for contacting Logitech Customer Care. Kind Regards Harri Kayhko Logitech Europe S.A. Customer Care - Europe, Middle East and Africa Ako sam dobro shvatio ja bih u radničku trebao poslati komplet tipkovnicu i miš zapakiranu sa računom ,mailom i ostalim navedenim stavkama od kojih mi nije jasna ova "righnow incident" i nakon sto ja posaljem trebao bih dobiti novu , sada me zanima dali to dobivam iz logitecha hrvatska ili izvana ![]() jesam ga sad tu nakenjao , ali ce valjda netko skontat sto me zanima ... jer glupo mi je da radi jedne nožice budem bez tipkovnice i miša oko mjesec dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
taj incident number ti pise u naslovu mail-a u cetvrtastim zagradama a sta se tice ovog drugog dobit ces novi proizvod najvjerojatnije iz nizozemske, dakle izvana, jer nemaju kod nas servis, obicno treba otprilike 10-15 dana da oni to u zg obrade, odnosno da ovi iz nizozemske posalju, s tim da ces vjerojatno izgubit dan ili dva na nasoj carini dok oni to obrade, s tim da neces morat platit nikakvu postarinu, naravno ako se odlucis slat uopce na kraju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() znaci po tome bi mogao ocekivati minimum mjesec dana bez tipkovnice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Bas sam prekjucer bio u Radnickoj u Logitechu. Najbolje je da dođeš i tamo to njima u ruke daš, zapišu tvoje ime i prezime i broj mobitela i to je to. Moraš predati i tipkovnicu i miš, kao i sve ostalo što si dobio uz istu. Čeka se oko 2-3 tjedna. Kao što je kolega iznad napisao, oni to narucuju izvana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Molim vas za hitan savjet! Imam Logitech VX nano, koji je na izmaku, kupljen je preko foruma ovdje, a ja sam 3. vlasnik. Kontaktirao sam Logitech Europe i kad sam im dao serial number, particle number itd. itd. i objasnio kvar, rekli su mi da odem kod zastupnika za RH i da ću dobiti novi miš! E sad problem je što je to kupljeno preko foruma i imam samo miš, nano reciver i onu futrolu, ali nemam ni račun ni papirologije koji su mi u mailu poslali da donesem. Zanima me ima li ikakva šansa otići tamo i objasniti da je miš dobiven na poklon, pa da nemam računa ili da sam izgubio papire. Pošto miš nije baš jeftin, zanima me bilo kakva informacija koja bi me mogla dovesti do novoga miša... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ako nemaš onu garancijsku naljepnicu, mislim da možeš zaboraviti na zamjenu. Meni nisu htjeli zamjeniti tipkovnicu i poslali su me uvozniku Logitecha (mislim M-San). Dok su MX3200 bez problema zamjenili, jer je VeMil propao i vise mu se ne mozemo obratiti za reklamaciju. Posjeti ih u Radnickoj, mislim da do 16h rade, reci im da si miš dobio na poklon i da te dočekao spojen u računalo itd i da nikakavih papira nemaš, te da si se obratio Logitech supportu pismeno (reci im broj koji si dobio u mailu od Logitecha) koji su te savjetovali da posjetis Logitech u HR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Gara je osnova od cega krecu u zamjenu. Logi suport ce ti dati i guze ako treba samo moras imati racun. Bez racuna nema ni gare, a bome ni guze, nazalost ![]() Ako nemos ostvariti garanciju pitaj bar za popust, cesto su mi znali tokom korespodencije dok su me pitali za racun ujedno i ponuditi fine popuste na konto lojalnosti. Sve to rijesavaj dirtektno sa logijem, nase zaobidji u sirokom luku!
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
ja sam dobio novu diNovo Edge nakon što sam im poslao sliku pokvarene za koju nisam imao ni račun ni garanciju. morao sam samo uslikati tipkovnicu i posebno onaj mali barkod sa serijskim brojem. otada uzimam samo Logitech periferije (imam sigurno preko 15 komada njihovih periferija). najjači su... edit: eh, da, ovu pokvarenu sam kupio preko oglasnika... tako da nisam prva ruka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni su posali novu Dinovo jer sam ostao bez tipke. Kcerkica mi iscupala tipku i zagubila se. Ja im posaljem upit za zamjensku tipku i objasnim im sta se desilo, a oni meni odgovore da nemaju tipke, ali ce mi zato poslati cijelu tipkovnicu ![]() Isto tako prije par godina sam zalio tipkovnicu kavom. Bila je rijec o nekom kompletu tipkovnice i misa. Uglavnom skuplji komplet, tada oko 200 maraka placeno. I dobio sam novi komplet sljedece generacije bez imalo navlacenja. Uz logi suport stvarno nemam frke da nesto nece zamjeniti, da cu ostati izigran i sl. Cak su izasli u susret kada sam inzistirao da preprave Harmony remote driver i prilagode odziv mojem kucistu tj. IMONu. Update sam imao odmah sljedeci dan.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 07.04.2011. u 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Eto,da se i ja opet javim. Nakon dogovora sa Logitech suport-om otišao sam u radničku predati miša, ali oni nisu radili, pa sam se vratio 3 puta isti dan i nije bilo nikoga. Zvao sam ih i slično, ali nula bodova. Onda sam poludio, uslikao sebe i miša kraj logitech logo-a da se vidi da sam naletio na zatvorena vrata, objasnio sam sve logitech sportu i oni su mi u dogovoru sa UPS-om omogućili besplatno slanje miša u Norvešku il tak nekud, neznam ni sam :S Uglavnom, baš sad tražim neko pakiranje, te idem zvati dostavljača da dođe po to, a pošto je miš stvarno defektan, očekujem Anywhere MX ili Performance MX za duševnu bol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
I meni se to dogodilo, nazovem ih, kazu da slobodno dodem i da rade do 16h, dodem oko 15:40, nema ih. Sutradan dodem oko 14h, isto tako - nema nikoga. Zovem ih telefonom (telefon im je u uredu, pa ako ih nema - nitko se nece javiti) te su rekli kako oni ne dolaze cesto, nego samo kada se dogovore s klijentima (?!?!), dogovorili smo se za datum, donio tipk+mis i sve je bilo u redu - nakon par tjedana dobio sam novu tipkovnicu i mis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
ja kad sam svoje z 5500 posla na reklamaciju (koju su mi uvazili iako nisam ima racun ni ista drugo, al su mi ih isto zamjenili za nove i za to im svaka cast), kada sam dobio nove nazva sam logitech support u zagrebu i priupita čisto informativno, jer znači da sad s ovim novim zvučnicima imam i novu garanciju ili je ovako pa šta bude, nit sam ja ima namjeru naganjat tu garanciju ni ništa, samo me zanimalo, da bi mi ženska odgovorila ovako, prvo pauza 2 sekunde, a onda, kad je pogledala broj s kojeg zovem (broj je bija s predznakom 051), citiram: ONA: odakle ste vi ovo, pula? JA: ne, rijeka. ONA: aha, što je ono u rijeci, da trsat. e pa znate šta odite lijepo na trsat (trenutak kad sam ja mislija da ću zapravo dobit neku korisnu informaciju), kupite svijeću, zapalite je, pogledajte prema nebu i zahvalite bogu, jer dobili ste nove zvučnike besplatno. JA: molim? ONA: doviđenja (i pras poklopi slušalicu) nije mi se onda dalo natezat i svađat s njima ili ih prijavljivat nekom višem organu zbog proste bezobraznost (iako mi je sad malo i ža šta to nisam napravija), al šta je tu je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Isusem, pa ne vjerujem koja bahatost i bezobraznost. ![]() ![]() ![]() dobijes volju da sjednes u auto, provozas se do zagreba i podijelis par samarelica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Citiraj:
https://prijava.mingorp.hr/
![]() |
![]() |
#22 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
jedino smeta ta neprofesionalnost djelatnika koji rade za njih u lijepo nasoj, ljudi koji su mi rjesili zamjenu, dakle preko njihovog supporta, su uvik bili uber ljubazni tako da, jos jednom da ponovim, mislim da bi bilo bezobrazno s moje strane da sam ih isa ganjat za tu garanciju, a zapravo su mi uber izasli u susret kad su mi zaminili zvucnike |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Što se tiče garancije na zamijenjeno, Logitech daje jamstvo u trajanju originalnog ili bar su mi tako odgovorili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Evo, da se i ja javim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Stvarno daju popust na "konto lojalnosti" i na koju se foru može taj popust iskoristit ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ja sam ih nekidan kontaktirao... Prije jedno 2 godine dobio sam m505 misonju za laptop... ajmo rec ko bozicni poklon od dobavljaca za firmu u kojoj sam radio... uglavnom, krepao reciever onaj.... long story short, dolazi mi novi reciever postom uskoro... bez racuna, jamstva, icega... A sto se tice popusta na lojalnost, to bi bilo fino... obzirom da mi je valjda 90% periferije doma Logi... ukljucujuci i daljinac za telku... EDIT: S druge strane, kontaktirao sam i OCZ support... izgubio onaj lancic i privjesak sa ATV sticka... i kao nemaju bas niti jedan rezervni viska koji bi mi mogli poslat... Zadnje izmijenjeno od: perich. 16.07.2011. u 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
evo update... stigao reciever ali ne radi... cini se da je mis bas krepao... novi je vec na putu... fakat, svaka im cast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
S druge strane, tražiš način kako smuljat log. suport, koji će onda sve nas proglasiti prokletim balkancima i ukinuti, ovu inače odličnu praksu i dobar odnos s kupcem. I slijedeći tko bude tražio kopiju računa i način kako prevariti logitech ili nekog drugog će dobiti ban. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|