|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Montiranje hladnjaka
Ok, znam da ću ispasti debil, ali ima li tko iz Rijeke da mi da za vikend instrukcije iz montiranja faking hladnjaka za socket 775 i riješi me ove noćne more od stock coolera koju pokušavam zadnjih sat vremena montirati na ploču ali mi nikako ne uspijeva? ![]() tko je izmislio ovu spravu za mučenje s onim vijcima za okretanje?? ![]() btw, ni procesor mi iz nekog razloga neće upaliti pa možda netko bude imao neki savjet da riješim problem ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Okrenes u desno, naslonis na rupe, da vrh "udje" i dijagonalne pinove pritisnes dok ne cujes "klik".
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
In the lab...
|
i sve to napravim,čuje se klik i onda sve ispadne van i hladnjak se mrda :P
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pretpostavljam da imaš onaj sa srebrnim metalnim držačem? To je prva revizija coolera. Prije montaže one crne kopče moraju biti izvučene i okrenute u desno. Kad staviš cooler, centriraj kopče na rupe, ali ne stišći još te kopče nego prvo utisni one bijele plastike tako da stisneš taj srebrni metalni držač koji drži cijeli cooler. Kad su te bijele plastike unutra, onda dijagonalno stisni one crne dok ne klikne. Nažalost, ne mogu naći pravi video na kojem je ovo detaljno objašnjeno, svi uglavnom samo stisnu, a to ne ide tako. Druga revizija coolera ima drugačije složeno postolje i jednostavnije ga je montirati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
In the lab...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Nekad zna bit nakon par neuspjelih pokušaja da se rašire pinovi odozdo pa nemogu nasjest na rupu. Probaj ih prvo lagano skupit nečim. Ubaci ih u ploču dok je izvan kučišta da vidiš da svi ravnomjerno nasjedaju. Nakon toga ih samo stisni dok ne klikne. Nemožeš fulat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|