|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Asus N52D pregrijavanje
specs: Amd Athlon II 2 P320 2.1GHz Ati Radeon 5730 1gb 4gb rma Dakle laptop se jako pregrijava, ove novije igre nemozes igrat niti pola sata, pregrije se i ugasi. Dok otvrim vise youtube prozora jako se grije, ventilator vristi al dobro ne ugasi se. Al nebi smio imat tih problema, cooling pad pomogne, al kod tipaka WASD postane tako vruce da je problem >.< sta na pravit? cistit? mjenjat pastu? cooler? bacit ga kroz prozor? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Sam si dao odgovor, otvoriti ga, skinuti cooler, skinuti ventilator, očistiti prašinu sa unutarnje strane coolera (sa bakarne rešetke), promjeniti pastu na procesoru i grafi, i sve vratiti nazad. Mora pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ako ima garanciju odnesi ga nek ga oni ociste. Ako ti se neda cekat onda ga otvori i napravi ovo sto je zaratin napisao,ali s time gubis garanciju (ako ju imas). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Par vijaka s donje strane na velikom polopcu i dva vijka na ventilatoru da ga odvojiš od hladnjaka te skineš filter od prašine koji se nakupio na bakrenim listićime i to je to, imam taj laptop i ne grije se, otvarao sam ga jer nigdje nema najlepnice ili slično za izgubiti garanciju. Ima jedino na jednom vijku koji pričvrščuje hladnjak na CPU. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ali, ako se budu vidjeli tragovi šarafljenja na tim vijcima, vrlo lako mu mogu odbiti garu. Ja ne bi riskirao nego bi ga odnio na servis. Ioanko to moraju napraviti gratis jer je u garantnom roku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|