|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Problemi u Phoenix Biosu
pozz Imam jednu stariju SC462 ploču, radi se o Asus A7A266 ploči sa Phoenix Bios D686, kad upalim ploču normalno očita frekvenciju i memoriju i automacki mi uđe u bios i pokaže ovo: ![]() kad opalim ok(enter)izađem iz biosa restarta se i opet ispočetka pokaže tu obavjest.Probao sam napraviti clear CMOS , pa promjenio bateriju al opet pokazuje jedno te isto u biosu gore?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš negdje postavku da je kućište otvoreno (Chassis open ili sl.). Samo je isključi (disable) i snimi takvo stanje BIOS-a (obično F10).
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
ta ploca potencijalno ima neki jumper na sebi za chasis intrusion. Mozda se taj jumper rasklimao, ako ti ne upali ovo sto je kolega rekao probaj vidit postoji li jumper za to i malo se onda poigrat s tim |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
nasao sam taj chaisis pin ima 3pina 2blizu treci malo odvojen slično kao kod clearCMOS stavio sam jumper ali nereagira? problem je u jumperu privremeno sam omotao žicu oko pinova sad radi?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje Zadnje izmijenjeno od: nino. 26.02.2012. u 12:42. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|