|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
FIRST BOOT DEVICE
zelim instalirati windows OS medjutim nemam opcije u biosu ZA DVD-ROM da ga prvog ocita...NESTAO ILI?! 1. restartao sam komp 2. dok su se windowsi podizali pritisnuo sam tipku ESC. te mi se pojavilo ovo.. 3. F1 SISTEM CONFIGURATION F2 ... F3 HPARKEY F9 BOOT DEVICE OPTIONS F10 BIOS F12.... 4.pritsnuo sam f9 te mi se pojavilo sljedece za biranje 1.NOTEBOOK UPGRADE BAY 2.NOTEBOOK HARDDRIVE 3.NOTEBOOK ETHERNET koliko znam uz ovo troje bi trebalo stajati jos nesto kao DVD-rom ali ja toga nemam... gdje i kako da to vratim ako je moguce!? HVALA NA POMOCI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|